Maailman ihanimmat (ja hulluimmat ) aussit ovat taas täyttäneet vuosia!!

 

Justun täytti 5 vuotta ennen juhannusta ja suuntasimme Mustiin ja Mirriin ostoksille. Molemmat koirat saivat BOT:n verkkoloimen, joiden ostamista olen suunnitellut vuoden päivät. Siitä lähtien, kun Nupun selkävaivat tulivat ilmi. Ja nyt ne on sitten hankittu. Käyttö on ollut aika minimaalista näillä helteillä, mutta muutamaan otteeseen loimet olen laittanut illaksi päälle. Kaupasta ostettiin myös kestävä lelu, pari luuta juhannuksen mökkeilyä varten ja heräteostos - furminator! Furminatorista olen haaveillut myös jo kauan, mutta halusin ensin kokeilla. Ja nyt kun siihen sai mahdollisuuden niin eipäs ollut enää paluuta! Aivan käsittämättömän ihana laite!!! Kumpaakaan koiraa en ole kyllä vielä saanut kokonaan käytyä läpi, mutta esim. tänään kun molempien turkkia harjasin, niin johan löytyi pihalta pohjavillaa! I'm so in ...

Hauskaa shoppailusta teki se että pikkumies Elmeri oli mukana ja oli koko matkan reppuselässä, eli kantoreppusessa. Sieltä ihmetteli loimien sovittamista ja lopulta väsähti ja nukkui tovin ennen kotiin lähtöä =)

Nuppu täytti sitten puolestaan tänään vuosia, neiti on jo kolmevuotias! Lahjat piti olla jo ostettu, mutta sopivasti sattui sapuskan hakureissu, ja mukaan tarttui muovinen noutokapula, jonka Nekkuli saa vaihtopalkaksi oikeasta kapulasta. Tai niin äippä toivoo, että Nuppu siitä tykkäisi =)

Lenkillä käydessä tehtiin pikku tokot, molemmille seuraamista, paikkamakuuta, jääviä ja kaukot. Aika hienosti toimivat, siihen nähden että palkkaa oli mukana taskunpohjalla ehkä vain 10 frolic-rengasta, eikä muuta. Nupun perusasennotkin sain suoristumaan, hurraa hurraa!! Ainakin tällä kertaa asiaan auttoi niinkin pieni juttu kuin, ylläripylläri, oman kropan suoristus. Rinta ulos ja katse jonnekin ihan muualle, ja Nuppu tuli sivulle juuri niinkuin pitikin! Viikon parhaus! =)

Justun agittelut menivät eilen vaihtelevasti. Mukaan mahtui hyvää, huonoa, keskinkertaista ja vaikka mitä. Justuksen korvat olivat tovin lomalla, ja rata oli sen verran kiemurainen että lukuisat tässä-käskyt kaikuivat jonnekin ihan muualle kuin piti. Mutta hinkattuamme ja pohdittuamme saimme Heidin kanssa mun liikkumisen kohdalleen, kinttuihin tarpeeksi vauhtia ja homma meni aika nappiin. Sunnuntaina metsästetään ykkösten vikaa luvaa Riksun kisoissa, saas nähdä kuin meidän käy.