Tiistaina tokotettiin.
Tosin Justus aloitti treenin tekemällä ihan puhtaasti länkiä agitreeninä. Pistin länget maahan, namia toiselle puolelle ja poika juoksee niistä läpi.

Nuppu veti AVOn liikkeitä. Kisoja ei ole katsottuna, joten tehdään nyt vähän mitä sattuu ja jotain muuta mielekästä kun alkukesä tahkottiin tylsää ALOa. Pelkkää kapulan noutoa, vapautus kun nosti. Tosin eihän se irti laske mutta kuitenkin. Palkkaus pitäis miettiä, repimisnaru ei ole kiva. Kapula on ihana, mutta sen kanssa ei viitsi remuta. Ehdotuksia tuli kissanruuasta rasiasta, täytyy sitä ehkä koittaa, kun Nuppis on kuitenin ahne pieni possu =)

Kaukoja tehtiin myös, ensin pelkkää tekniikka ja sitten muutaman vaihto niin että seisoin edessä. Takapalkkaukselle olen ajatellut rakentaa, katsotaan nyt miten toimii.

Sitten taidettiin vähäs vielä seurata, en muista tehtiinkö muuta...

Tavoista ja lupauksista poiketen myös Justus tokotti =O Tehtiin vähän seuraamista, oli aikasta etevä mies istuttuaan autossa ensin pari tuntia. Kokeillaan toistekin =D

Torstaina agia. Pikkumies Elmeri oli mukana, ja se vähän jännitti äippää että miten jaksaa. Lopussa meni vähän hermot, kun äiti vaan juoksi koiran kanssa radalla eikä sylkyttänyt. Onneksi treenikamut työntelee =)

Olisi varmaan pitänyt ilmota Justus Agirodun open class -radalle, kun se oli treenin aihe ja meidän koutsi kehaisi alun menneen ryhmän mallikkaimmin. Muurin jälkeinen haltuunotto vähän leväytti loppua ja sitä piti sitten hinkata. Esim. A:lle äijäkoiranen veti ihan sikaillen länkien yli hypäten... Noh, seuraavat kisat on ens vkl, onhan tässä vielä viikkoa aikaa treenata ja sitten mennään tavoittelemaan viimeistä ykkösten LUVAa =)