No niin, nyt mekin siirrytään blogi aikaan. Saa nähdä mitä tästä tulee...

Justus (tuntee myös nimen Juttu Huttunen) huilii tuolla paraikaa, käytiin pitkästä aikaa Hämeenlinnassa leikkimässä kavereiden kanssa. Ja käytiin myös ekaa kertaa koirapuistossa! Mentiin pienten puolelle kun se oli tyhjillään ja Justus jo siihen malliin  jutusteli aidan läpi yhden uroksen kanssa, etten viitsinyt mennä koittamaan että mitä seuraa kun molemmat ovat aidan sisäpuolella. Mutta onneksi nuo muut seurasivat perässä ja päästiin temmeltämään.

Otin muutaman pienen pätkän seuraamista ihan noin kokeilumielessä, eli miten se nyt sujuu kun ympärillä häärää paljon tuttuja koiria. Menihän se ihan kivasti, yllättävää. Ja ihmettelin myös että kuinka hyvin Justus tuli luokse sieltä leikkien keskeltä kun pyysin, siinä kun on ollut havaittavissa aiemmin pienehköjä ongelmia...

No tosin, menihän meillä reilut 5 min ennen kuin päästin autolta itse aitaukseen (matkaa noin 100m). Justus kun päätti että on kiire ja alkoi vetää kuin hinaaja. Mä olin eri mieltä... Siinä sitten pysähdeltiin ja otettiin pakkia tovi. Hirmuisten kehujen ja nakkipalkan avustuksella siitä sitten alkoi jotain tullakin ja päästin lopulta perille- Oikein heti alkuun siis konkretisoitui tämä meidän ongelma, eli kun muita koiria on lähettyvillä, on ne iiiihania ja mamma unohtuu täysin. Mutta kyllähän se sitten aitauksen sisällä taas palautui mieliin että äippää kannattaa kuunnella, voi saada palkkaa :)