Vuoden alusta lähtien mulla on ollut lähinnä epätoivoinen olo agilityssä, kun koira vaan höseltää eikä kuuntele, ja itellä menee sitten hermot. Fiilikset ei oo ollut kauheen odottavaiset kun on menty treeneihin ja tulos on sitten ollut sen mukainen. Mistään ei ole tullut mitään ja mikään ei ole onnistunut.

Mutta viime vikkoisen jälkeen oli parempi mieli. Kun aatteli et mennään katteleen, ja tehdään se mitä osataan, taisi auttaa. Tänään, ai että mulla oli taitava poika.

Oli taas suoran treenausta; aita, pituus ja aita. Päivi meinasi ensin palkata välissä, mutta kun huomasin että Justus kiinnostui taas enemmän Päivistä ja hällä olevasta lelupalkasta, niin sanoin kokeilevani ensin josko menisi ilman välipalkkaa. Ja se oikeasti onnistui, YES!!

Hienosti irtosi ja hyppi käskyjen mukaan. No joku voi aatella et sehän oli vaan kolme estettä, mutta meille tuommoinen on jo iso juttu :)

Otettiin alkuun vielä kepit mukaan. Niitä ei hetkeen olla tehty, eikä oikeastaan missään vaiheessa vielä kunnolla osattu, joten piti aika paljon jeesiä näyttämällä mistä oikein mennään. Eka aita ja pituus meni ok, sen jälkeen mun käskyt tuli liian myöhään ja Justus ehti tehdä voltin ennen kuin sain heittettyä sille lelun vikan aidan yli ja käskytettyä hyppäämään.

Toinen rata oli sitten seuraavanlainen: pussi, A, 3xaita. Taas suora.
Kontaktit on unohtuneet kun niitä ei hetkeen olla tehty, joten niitä täytyy hinkata. A:n alastulossa täytyy jonkun olla palkkaamassa ja vetämässä lelua alas päin, jotta osais tsekata ja tulla alas, eikä hypätä puolesta välistä maahan. Mutta muuten se irtosi ihan hyvin, tällä kertaa Päivi oli palkkaamssa aitojen jälkeen.

Lisättin loppuun vielä rengas ja puomi. Rengas oli uudempi, josta pääsee loikkaamaan vähän joka välistä renkaan ulkokehän vierestä toiselle puolelle. Ja niinhän Justus sitten teki, kunnes taas muistuttelin et mitenkäs se menikään. Puomilla huomasi myös kontaktien puutteen.

No mutta, vaikka meillä oli paljon pikkuvirheitä, niin isot kokonaisuudet onnistui.