Loma oli ja meni. Me vietettiin se kavereiden kanssa Ylläksen rinteillä, Justus mun vanhempien luona. Kaipa se oli ollut kiltisti, suurempia mutinoita en ainakaan saanut kuulla. Kerran oli karannut ja naapurin täti oli sen palauttanut kotiin... Pylly veti Huttusella aikamoista kahdeksikkoa kun tultiin kotiin, jälleennäkemisen riemu oli molemminpuolista :)

Pienellä oli aika tavalla virtaa kun käytiin tänään taas moikkaamassa Awaa ja treenaamassa. Kyllähän se siitä sitten rauhoittui kun sai vähän juosta.. Hassu juttu muuten kävi. Kentän reunassa oli iso vesilammikko. Jani oli kiertänyt sen toiselle puolelle ihmettelemään mitä siellä oli. Justus päätti mennä isin luo, ja pinkaisi jäässä olevan lammikon poikki. Jääpä ei ollut enää kovin kantavaa ja Justus vajosi sinne Awa mukanaan. Taisi siellä olla vettä melkein mahaan asti, hetken kesti ennen kuin Justus selvitti itselleen mitä tapahtui ja tajusi lähteä samaa reittiä takaisin mistä oli tullutkin. Mutta ei se estänyt juoksemasta uudestaa lammikoihin, se taisi siis olla ihan kivaa :)

Huomenna taas agiliitoon ja tiistaina tokoilua. Tajusin just että toko-ränkkärit on reilun viikon päästä ja tuli paniikkia (en kyllä tajuu miks niitä pitää jännittää mutta kuitenkin)...