Oltiin onnekkaita ja päästiin ylimääräisiin agilitytreeneihin tänään. Onnekkaita siinä mielessä että meillä on paljon vielä opittavaa, ylimääräiset treenit tekevät vaan hyvää.

Ensin mentiin muutaman aidan pätkä, jossa meidän kompastuskiveksi muodostui 90 kaarros takaisin päin ja haltuunotto. Viimeinen, varmaan neljäs tai viides kerta onnistui, kun otin lelun mukaan ja sain sillä Huttusen huomion kiinnittymään olennaiseen. Ohjaukseen sain paljon hyviä ohjeita, kunhan vaan sais pään toimimaan niiden mukaan.

Sitten pieni breikki, jonka jälkeen treenattiin keinua. Ja siitä tuli seuraava kompastuskivi :) Justus juoksi sen suoraan läpi ja tipahti korkeelta ja kovaa, ei hyvä. Noh, kouluttajamma viisaasti totesivat ettei poika erota keinua ja puomia toisistaan. Tehtiin muutamia toistoja hihnassa ja saatiin homma hieman paremmin haltuun. Nyt täytyy kiinnittää huomioita tasaiseen tempoon, jolla keinu mennään. Ilman hihnaa ei treenata vielä hetkeen...

Sitten mentiin kepeille, niitä ollaan treenattu aivan liian hitaalla temmolla. Nyt otettiin vauhtia mukaan ja lopulta alkoi toteutus näyttää jo keppien pujottelulta, hiphei!

Lopuksi tehtiin vielä näyttelytreeni. Eihän me mitään näyttelyuraa olla aateltu, mutta ehkä sitä vois käydä jossain vaiheessa testaamassa uusiksi. Edellinen mätsäri oli semmoinen kauhukokemus ettei ihan heti ottais mielellään uusiks...

Viimeiseksi päästettiiin koirat juoksemaan ja voi sitä riemua kun oli taas monta aussia ja oma kulta :)