Justus pääsi tänään jälleen treenaamaan kiusauksen vastustamista eli ei mennä toisten koirien luo, vaikka kuinka tekisi mieli. Awa oli tuttuun tapaan treenikaveri ja lisäksi Jami-borderi liittyi seuraan. Alku sujui kuten normaalisti: jotenkin koirat ovat aina päässeet kosketuksiin toistensa kanssa heti alussa, vaikkei niin olisi tarkoitus tapahtua. Tänään meiltä hajosi valjaat ja Justus sinkoi suin päin Awan luo...

Mutta kyllä se siitä sitten helpotti. Me ehdittiin treenata jo hyvän aikaa ennen kuin Jami tuli Paulan kanssa paikalle. Pystyttiin jopa ohittelemaan toisiamme (Justus ja Awa siis) lähietäisyydeltä ilman, että kummankaan kontakti hukkui ja vaikka koirat olivat nenät vastakkain, lähtivät molemmat kutsusta emäntiensä luo. Hienoa edistystä, eikä olla edes montaa kertaa treenattu. Jamiakin koitetiin vähän lähestyä ja siitäkin selvittiin yhtä pientä lipemistä lukuunottamatta aika mallikkaasti.

Lopuksi pääsivät koirat taas vähän telmimään, ja Jamikin sulautui aussien vauhdikkaaseen menoon vallan mainiosti mukaan.

502726.jpg

Justus joutui välillä jopa vähän alakynteen...
502731.jpg

502729.jpg