Viestikoulutuksen jälkeen mentiin vielä agilityyn. Oli hyvä päivä, ja säheltämiset johtuivat lähinnä musta. Aluksi oli kyllä pientä katsekontakti ongelmaa, Huttunen varmaan aatteli että tää on se paikka mikä mua ei kiinnosta, täällä on tylsää (=toko). Mutta pienen leikin jälkeen päästiin tästäkin yhteisymmärrykseen. Rata oli taas meille sopivan helppo: muuri, rengas, aita, putki, pituus ja 2xaita. Putki muodosti radalle pienen silmukan.

Rata meni taas pätkissä suht ok, lopussa mulla oli ongelma nopeuden kanssa; jäin jälkeen ja Justus meni aitojen ohi sen takia. Rengasta hiottiin muutamaan kertaan ihan pelkästään, vaati vähän muistuttelua. Samoin putken kohdalla ollutta pientä valssauksen poikasta jouduin testaamaan pari kertaa, ohjaus ei heti ollut hallussa.

Lopuksi vielä tehtiin ongelmaesteitä: keinu ja kepit tällä kertaa. Keinu alkaa sujua, mutta kepit meni tänään vähän huonommin. Mun käsi teki apuohjauksessa ylimääräisen silmukan ja sen pois kitkeminen kesti hetken.

Yksinäni kävin vielä koittamassa puomin kontaktit, meni hyvin. Ja otinhan mä pikku pätkän tokoa. Kun Justulla oli vire ja vauhti sopiva, käskin se sivulle ja otin lyhyen pätkän seuraamista. Huomattavasti parempi katse kuin tiistain tokotreeneissä. Selvästi oli parempi innostus tehdä, kun oli ollut huippukivaa ensin. Taitaa siis vaatia vähän kivempaa lämmittelyä ennen tokotreenejä, että homma onnistuu.