Pitäis kuulemma päivittää blogia ahkerammin... Mutta mitäs jos ei ole mitään raportoitavaa? Me ollaan oltu aika laiskoja, osittain ihan tietoisesti, osittain tiedostamatta. Viikonloppuna tehtiin tosi pieniä ja lyhyitä pätkiä tokoa muutaman kerran, ei niitä jaksa kirjoittaa :)

Tiistain tokotreeneissä jatkui Sama tyyli kuin viime viikolla: Justus innostuu aika ajoin tosissaan, mutta välillä taas haahuilee miten sattuu. Mutta sekin että tekee jotkut pätkät kunnolla, on varmaan parempi kuin ettei tekisi töitä lainkaan... Mutta täytyy vaan vaatia varmaan enemmän ja huomauttaa jos alkaa mennä överiksi.

Alkuun otettiin vähän noudon pitotreenejä. Pieni tauko oli tehnyt hyvää ja kalikka pysyi jopa kulmureiden takana ilman puremista. Väitin Marille että Justus puree kalikkaa sen ollessa tuossa kulmureiden takana mutta aivan takana ollessa pitää kauniisti. Tästä ei kyllä tänään ollut tietoakaan, joten ehkä se vaihe on menossa pois. Hyvä jos olis!

Tehtiin yksi jopa täydellinen seuraamispätkä (jota kukaan muu kuin minä ei ollut todistamassa) ja muutama aivan ala-arvoinen... Pyysin marilta apua käännöksiin ja sainkin taas neuvoja. Mä teen käännökset pysähtyen ja sen takia koirakaan ei oikein tiedä mitä tehdä. Varsinkin vasemmalle kääntyessä Justus jää jalkoihin. Mutta nyt siis mun täytyy kiinnittää enemmän huomiota jalkoihin ja temmon säilyttämiseen ja palkata sitten heti käännöksen jälkeen, jotta olisi se syy pysyä siinä jalkojen vieressä. Huttunen haahuili nuo seuraamispätkät ihan täysin, mutta annettakoon se anteeksi koska mä yritin keskittyä itse kävelemiseen, enkä yhtään miettinyt missä koira menee. Kotitreeneissä korjataan sitten tilanne.

Estehypyssä Justus ei mene enää niin paljon sivulle, vaan jää keskelle mihin kuuluukin. Kohta voidaan jättää keskelle palkkaaminen pois ja siirtyä eteenpäin.

Treenit päättyi vauhdikkaaseen luoksetuloon, joka palkattiin kivalla leikillä. Leikkien ja riehuen juostiin kentältä pois, Huttunen innostui oikein ärisemään, mitä se tekee aika vähän leikkiessä.

Moikattiin vielä Jamia ja Paulaa ja lähdettiin kotiin. Pysähdyttiin uimapaikalla, mutta Huttunen ei ollut innostunut uimisesta. Käveli vähän rannassa ja joi. Sorsia olisi kyllä ollut kiva lähteä jahtaamaan, mutta tylsä mamma kielsi sen huvin :)