Tänään pistin meille tavoitteen. Ilmoitin meidät seuran omiin kisoihin syyskuun alkuun. Että silleen. Nyt sitten treenataan, ja aloitettiin heti tänään!

Aloitin treenit uusilla ja oudommilla jutuilla, jotta saisi Justun motivaation vähän nousemaan kun ei tehdäkään niitä tuttuja juttuja. Kokeilin jäikö meille mitään päähän talvisesta opetuksesta ohjattuun noutoon. Vein patukat merkin molemmin puolin (en kyllä muistanut oikeita etäisyyksiä, mutta jotain 6m  merkistä oikeaan ja vasempaan oli mun mitta). Huttunen merkille seisomaan ja itse sen eteen. Käsky "tuo" ja käsi oikealle. Justus seisoi ja katsoi tyhmänä. Toisellä käskyllä jo meni pienen mietinnän jälkeen. Tehtiin vielä pari, ja jätettiin hautumaan.

Sitten tehtiin merkki-treeniä. Se on kivaa kun siinä meidän virittely toimii jo hienosti, ja Justus on heti mukana. Hienosti haki patukan. Ei tehty sitäkään kuin muutama kerta, jotta jää hyvä fiilis :)

Sitten alo-liikkeiden pariin. Seuramista ja palkkaa lelulla, hirmuista kehua. Kontakti oli vähän niin ja näin, jätätti. Lopetin heti hyvän pätkän jälkeen.

Liikkeestä jäämiset ensin liikkeenä. Menee ihan hyvin mutta vois mennä maahan nopeammin. Tein vielä pelkkiä jäämisten toistoja: kävelin itse edellä takaperin ja käskin maahan/seisomaan ja palkkasin heti. Ne meni hienosti ja nopeasti.

Sitten otettiin vielä estehyppyä. Huttunen meni ihan puihin mun keskelle palkkamisesta ja alkoi kiertää sivulta esteen taakse! Justus siis päätti että eihän tässä tarvitse hypätä vaan kiertää.... En tiedä mistä se oikein tuli, mutta niin se teki. Noh, näytin sitten kerran kädellä käskyn yhteydessä ja asia korjaantui sen jälkeen. Tehtiin yksi onnistunut ja lopetettiin tältä päivältä.

Huomenna agiliitoa, hui kun jännittää...