Tänään ollaan ahkeria, niin blogin päivittämisessä kuin treenaamisessakin :)

Treenattiin tänään kahteen otteeseen. Heti kun tulin töistä, lähdettiin pissalenkille ja tehtiin seuraamista hiekkakentällä, johon mä sain piirrettyä kulmia hiekkaan. Auttoi hieman hahmottamaan, miten mun pitää ne kulmat tehdä tai lähinnä astua. Otettiin vielä luoksetulo loppuun asti ja mentiin leikkien kotiin.

Parin tunnin pääsät lähdettiin sitten iltalenkille, ja pysähdyttiin koulun kentälle - yllätys yllätys: seuraamaan. Siellä oli pikkuisen häiriötäkin, jonka kyllä sitten huomasi miehen alun kiinnostuksessa tehdä töitä. Taas piirtelin maahan kulmia ja tehtiin pieniä pätkiä. Vähän mulle vielä tuottaa päänvaivaa se kääntyminen, mutta täytynee vaan kaikki käännökset mitä tekee normaalistikin kävellessä, tehdä tuolleen toko kävelynä. Voi töissä vähän tulla ihmetystä, mutta tulkoon :)

Pihalla otettiin sitten vielä liikkeestä jäämiset ja pelleiltiin juuri leikatulla nurmikolla. Seisomiset suijui hienosti, maahan menoa joutui muistuttamaan, jonka jälkeen alkoi sujua. Tänään ei tarvinnut kummassakaan pysähtyä vaan jäi sinne minne pitikin vaikka mä jatkoin matkaa. Sitten vielä kerta kiellon päälle eli perusasentoa ja kontaktia. Vauhdista pieni pätkä seuraamista ja pari noutoa.

Oltiin ahkeria, ehkä liiankin mutta kerrankos sitä :)