Kappas, viikko vierähti!
Kaikenlaista ollaan puuhasteltu. Pikakelaus lienee paikallaan.

Pitkin viikkoa pikatreenejä tokossa: seuraamista (joka on tällä hetkellä surkeeta), vierelle tuloa (ei innostu), paikkamakuu sujuu, liikkeestä jäämiset hyvät. Kevät on vähän sekoittanut meidän miehisyyden löytänyttä poikaa, ei ihan keskity niin kuin pitäisi... Mutta motivointia harrastetaan ja sillä on töiden tekeminen parantunut.

Lisäksi otettiin ei mene-treeniä pitkästä aikaa, Huttunen ei ollut ihan mukana, kun oli aikamoinen häiriöympäristö (puisto, jossa ohikulkijoita kaikenaikaa). Tuli kuitenkin käskystä aina luo ja sai palkkaa. Kiinnihän tuo oli, olis varmaan lähtenyt moikkaamaan muita koiria jos en olis pitänyt remmistä kunnolla kiinni. Että silleen.

Tänään otettiin ruutu-muistutusta tossa pihalla. Se meni poikkeuksellisen hienosti. Muutenkin lenkki ennen sitä oli miellyttävä kun poitsu kuunteli :) Mutta siis ruutu: vein pari kertaa lelun Justun kanssa ruutuun. Virittelin, ja ruutu-sanasta katsoi aina oikeaan suuntaan, jee! Ja löysi ruutuunkin kun sinne käskettiin. Muutaman otin sitten niin että muka vein lelun mutta jätinkin kontaksialustan tilalle. Halusin testata mitä tapahtuu. Kyllähän se sinne meni, mutta hieman empien, kun ei heti nähnyt lelua.

Mut hyvä fiilis jäi, kun sain Justun tekemään suht hyvin töitä, hip hurraa!