Tänään oli emännällä intoa vaikka muille jakaa, ja se tiesi sitä että treeniä tehdään paljon ja kaikkea sekaisin. Kaikki on siis yhtä kuin agility ja toko.

Mä aloin eka pykäämään takapihalle aitoja laudoista sun muista ylimääräisistä mitä tuonne on kasaantunut erilaisten projektien myötä, mut sahaamisen jälkeen hommaan tuli stoppi kun ei enää löytynyt sopivia tarvikkeita (nauloja, ruuveja jne...) Nyt täytyy vaan toivoa et tuo aviomies tajuiaisi vihjeen jatkaa hommaa eteenpäin, heh :D Ei vaan, kyl mä ite teen, jos Jani jaksaa mua hetken opastaa oikeille uomille. Vähän sama kuin mihin törmään duunissa usein: päässä hieno visio, toteutus vaan ei onnistu yhtä vauhdikkaasti!

No sit tyydyttiin puutarhatuoleihin, ja saatiin kolme aitaa aikaiseksi, jee. Tehtiin haltuunottoa, samaa mitä torstain treeneissä, mutta vaan ilman putkea. Sitten kierrätin taakse ja hyppäytin. Sit tehtiin vielä eteenlähetystä ja kolmen aidan sarjaa. Jälkimmäiset meni vähän heikosti kun multa loppui tila ohjata, mut muuten ihan jees. Sain jopa Justun lopettamaan haukkumisen, kun hetken puhuttelin.

Sit tehtiin keppejä. Tuntuu et niissä ei ole yhtään edistytty. Justus ei jotenkin hahmota noiden harkkakeppien välimatkaa toisistaan, ja menee miten sattuu. Välillä pujottelee ja yhtäkkiä oikoo, vaikka ohjaava käsi menee mun mielestä samalla tavalla kuin ennenkin. Tosin on siellä ollut ihan hyviäkin pätkiä, mutta välillä sitä alkaa itse ahnehtimaan liikaa ja tekee vielä hyvän jälkeen kerran joka menee ihan käteen. Oma vika :)

Lenkillä vielä kierreltiin puita ja seurattiion ohjaavaa kättä. Kivaa oli, Huttunenkin teki innostuneesti töitä, vaikka taisikin olla lämmin...