Tänään "kisattiin" ekaa kertaa ALOssa seuran toko-ränkkäreissä. Pisteitä yhteensä 166 ja oltiin luokan ekoja :) Hurjan hienoa! Tosin yksi liike jäi harmittamaan mutta eilisen treenin pohjalta ei mikään ihme. Alla erittely.

Luoksepäästävyys: 10
Paikkamakuu: 0 (nousi seisomaan heti kun käännyin Justua kohti, varovaisesti lönkytteli mun luo.. Toisinto siis eilisistä treeneistä. Ihme juttu, mikähän tässä nyt on?)
Seuraaminen kytkettynä: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9 (jäi haistelemaan ja jouduin käskyttämään uudestaan)
Maahanmeno: 10
Luoksetulo: 10
Seisominen: 10
Estehyppy:10 (tässä kyllä vähän tanssahteli kun lähdin esteen taaksen viereen...)
Kokonaisvaikutus: 10

Oon kyllä tyytyväinen, varsinkin kun meidän treenit on olleet vähän mitä sattuu. Paikkamakuu meni huonosti varmaan osittain sen takia että Justus ei yhtään tykännyt kun oli niin kuuma. Kentälle porotti aurinko aivan suoraan. Jo oikeastaan tiesin siinä vaiheessa kun J ei meinannut tulla sivulle ollenkaan että tää ei ihan putkeen mene. Mutta otettiin vielä ennen kotiinlähtöä Kaisan ja Vegan kanssa palauttava treeni, että pääsin palkkaamaan maahan. Lyhyt puolen minuutin makuu ja sit menin palkkaa. Hyvin meni.

Häiriötreeniä siis paljon lisää. Lisäksi paljon motivointia ja lyhyitä pätkiä. Se on meidän resepti ongelmakohtiin. Mutta kyllä on hyvä mieli, hyvä Huttunen!!!