Ennen kuin lähdin eilen illalla hakemaan Janin tallilta kotiin, tein Justun kanssa autokatoksella pikatokon. Käytännössö alon liikkeet, ilman estettä, koska sitä ei ollut lähettyvillä...

Seuraaminen hyvää. Tein ensin hihnan kanssa pidemmän kaavion, kehuin kun meni hyvin ja huomautin jos kontakti katosi. Vasemman puolen käännökset oli vähän löysähköjä, muuten oikein miellyttävän näköistä. Palkkasin välillä namilla, ja tein samantapaisen vapaana. Se ei mennyt ihan niin hyvin, mutta parani loppua kohden.

Sitten seisominen ja maahanmeno liikkeestä. Maahan vähän hitaasti, mutta eipä se sinne koskaan ole syöksynytkään :) Ihan jees.

Paikkamakuun tein ihan eri tyyliin kuin mitä pitkään aikaan. Kävin palkkaamassa välillä. Ensin 30 sekuntia, palkka, sitten minuutti, palkka, sitten 2 minuuttia ja palkka. Oikein rauhallinen, ei noussut seisomaan eikä haahuillut katseella minnekään. Bueno!

Luoksetulon tein kokonaisena liikkeenä.  Otin tosin lelun selän takaa, kun Justus oli jo lähempänä. Hidasti vauhtia, tuli sivulle mutta jäi seisomaan. Pienestä kropan liikkeestä istahti. Muuten siis hyvä, hidasti vauhtia aiemmin kuin ennen ettei tule sitä kahden metrin kaarrosta mun takana, mutta tosiaan toi sivulletulo meni vähän pieleen.. Tehtiin vielä toinen, joka meni paremmin.

Loppuun tehtiin vielä kivaa merkkiä pallon kanssa. Jätettii pallo yhdessä merkin taakse, ja mentiin sitten 5 metrin ppäähän perusasentoon. Virittely, vähän namia oikean suuntaisesta katseesta, käsky ja sinne meni :) Välillä tulee pieni hämmennys jos mä virittelen liikaa: annan käskyn "merkki" mutta Justus ei sitten lähdekkään mihinkään. Ei siis tajua että annoin sille jo luvan mennä. Tätä täytyy vähän pohtia.

Mutta muuten alkaa olla liikkeet jo siinä kunnossa että polttelee päästä kisoihin. Aattelinkin huomenna soitella josko ois muutamassa elokuisessa lähiseudun kokeessa vielä yhden koirakon rako... Syyskuun omiin kisoihinhan ollaan jo ilmoittauduttu mutta aiemmin tahtois jo mennä :)