Käytiin Justun kanssa Riihimäellä moikkaamassa Justun Figo-isiä (Himmi-Peikon Furry Figaro) ja perheen toista aussia Mimmua (Himmi-Peikon Metsänhenki). Viime kerrasta olikin jo aikaa vaikka kuinka, taisi olla viime vuoden puolella, kun käytiin lenkillä yhdessä. Tuolloin Justus ja Mimmu, joilla on ikäeroa vain muutama kuukausi, taisivat olla suht samankokoisia... Nyt uroksen ja nartun ero oli kyllä aika selkeä :)

Figo ja Justus tulivat ihan hyvin toimeen. Osittain johtuu varmaan siitä, että ovat nähneet  tasaisesti siitä lähtien kun Justun oli pieni. Justus väistelee tarvittaessa isäänsä hyvin, ja rauhoittelee tätä kääntämällä pään pois päin jne. Sekin on hyvä, ettei rupea uhittelemaan...

Justulla oli kauhea tarve ruveta merkkaamaan koko pihaa, ja se rupesi jo vähän meikäläistä ärsyttämään. Ja kierrehän oli sitten valmis, kun Figo meni perässä, ja Justus taas hetken perästä uudestaan peittämään Figon merkkejä... Mimmulla oli just ollut juoksut, joten siinä varmaan osittainen syy :) Lenkillä Justus tottelee ihan ok, jos sanon ettei johonkin saa koipeaan nostaa, mutta tuolla oli ihan turha toivo.. Muutenkin Justun korvat tuntuivat lomailevan jossain, välillä piti vähän muistuttaa että kuka se pomo olikaan.

Mutta oli kiva nähdä taas pitkästä aikaa!

709271.jpg
Koko joukkio: Figo, Mimmu ja Justus. Taustalla Siru ja Venni.

709269.jpg
Figo piehtaroi :)

709272.jpg
Mimmu vahtii Vennin hiekkaleluja.