Käytiin kentällä ja treenattiin kontakteja oikein urakalla. Appari laittoi alastulolla palkan alustalle ja mä vielä palkkasin erikseen. Poislähtö vasta luvalla. Ylösmenot ei menneet nyt niin järjestelmällisesti, varsinkin A:lla Justus oli niin vikkelä etten juuri ehtinyt sitä palkata, mutta otti kontaktit kuitenkin. Puomilla horjahti parit ylösmenot, mutta ei kuitenkaan tippunut. Kauhea into oli päällä suorittaa pienellä agipojalla... Keinu sujui tosi hienosti, osaa jo pikkuisen niiata itsekin.

Kepit sujui huomattavasti paremmin kuin torstaina. "Huomattava parannus", totesi koutsi :) Käsi ei vispannut enää niin kovasti ja mun käännös oikeinpäinkin sujui mallikkaasti.

Sylikäännöstä tehtiin myös. Koutsi rakensi meille pienen radan ja namikädellä käänsin Justun vasemman jalan ohi kääntäen oikeaan suuntaan. Vaikea sitä on tässä selittää mutta päinvastoin kun kädellä ohjaus tokossa sivulletuloon :) Hyvin meni.

Mietin siinä jälkeenpäin etten itse ottanut kauheasti suorituspaineita näissä treeneissä. Olin aika rauhallinen, olotila sellainen "menee niin kuin menee". Se on toiminut tokossa ja näköjään toimii myös agissa. Justus oli rauhallinen ja malttavainen, eikä kaahottanut ihan niin kovasti.