Tokossa alkuun tuttuun tapaan luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Luoksepäästävyydessä Justus nousi seisomaan... Paikkamakuu vähän levoton, mutta pysyi reilun alon ajan paikoillaan, bueno!

Kaukoissa tuli ihme takapakki, Justus ei enää mennyt MAAHAN!!! En tajua mikä siinä oli. Sitten kun sain se maahan, ei noussut enää istumaan. Kumma juttu. Häiriötäkään ei ollut normaalia enempää. JA istuminen on meille ihan tuttu juttu, kun sitä tehdään kotona päivittäin, monen omituista kertaa. Tätä täytynee nyt treenata sitten urakalla, ja palkata maahanmenot oikein riemuisasti. Tekniikka on mun mielesä ihan kohdallaan, mutta jotenkin ei kestä kai sitä jos meen edes metrin päähän... Täytyypä pohtia.

Luoksetuloja tein lyhyellä matkalla. Kävelin itse 90 asteen kulmalla, ajatuksena että Justus joutuu hakemaan perusasennon paikan itse. Tuli molempiin suuntiin ihan suoraan asentoon. Hyvä.

Seuraamis-pätkät oli innostuneita, leikittiin kovasti narupallolla ja sitten käveltiin nopealla temmolla eteenpäin. Hyvä kontakti ja hirmuinen palkka.

Liikkeestä jäämiset. Seisomisen oli muka unohtanut, hiippaili perässä! Tätäkään ei ole sattunut hetkeen. Maahanmeno aavistuksen hidas. Sain neuvoksi palkata heittämällä palloa pysähdyksessä. Eli palkkaan hetken aikaa pelkkää pysähdystä, en sitä että jää paikalleen. Pallon heittoa ei ole ennen harrastettu, mutta nyt aloitetaan. Samaa koitan maahanmenossa.

Ruutu tehtiin pari kertaa. Ensin Mari vei Justus nähden mötkön ruutuun, Lyhyt virittely ja sinne upposi. Kiersi mun luo takaisin vasemmalla puolella olevien törppöjen välistä. Toinen kerta niin että mä koitin pitää Justus huomion toisaalla ja Mari vei sillä aikaa mötkön ruutuun. Justus katsoi lähtiessä Maria, teki pienen kaarroksen Marin suuntaan, mutta juoksi taas innostuneesti Ruutuun. Bueno!

Saatiin neuvoja miten ja missä ruudun seuraavia palasia aletaan opettaa. Maahanmenoa ihan jossain muualla kuin ruudussa, vaikka normaalisti lenkin yhteydessä tai leikkiessä. Samoin paikkamakuuta ruudussa opetetaan jossain muualla kuin ruudussa.

Loppuun vielä este. Meidän alkuvaiheen ongelma eli Justus menee esteen sivuun alkaa taas tulla esille. Täytyy vaan kovasti koittaa saada sitä siirtymään palkalla ja toistoilla enemmän keskelle. Mutta toisaalta alon liikkeessä ei haittaa, kunhan pysyy esteen takana... Ja paikallaan!

Nyt onkin pariviikkoa taukoa, ja sitten yhdet teenit ennen ränkkäreitä.... Ja sitten enää muutama viikko ekoihin virallisiin kisoihin. HUI!