Tokoiltiin taas tiistaina, vesisateessa jälleen.... Nopeasti ja tehokkaasi tuli treenit hoidettua tällä kertaa, kenelläkään ei ollut inspiksiä kastua. Tai no, märkiähän me oltiin jo ennen kuin treenit ees ehti alkaa =)

Alkuun virittelyä, kehätarkastus, luoksepäästävyys ja paikkamakuu, sen jälkeen omavalintaisia liikkeitä kisanomaisesti. Justus ehti jo hetken ehtinyt kuumentua yksin kehän laidassa: Sillä oli taas haukkupäivä, ei millään hiljaa. Jätin sen sitten sinne yksinään haukkumaan kun Mari kertoi mitä tänään tehdään. Hain vasta kun hiljeni. Virittely meni hyvin: käskytin sivulle, kontaktia piti saada. Mötköllä riehumista palkaksi.

Paikkamakuu meni kerrankin hyvin, että oli hienosti. Viereinen koira lähti vielä täysillä juoksemaan omistajansa luokse, Justus vaan katsoi hölmistyneenä et mikä tolle tuli. Kävin palkkaamassa siitä hyvästä kesken liikkeen. Vähän oli levotonta, mutta koska ei noussut ylös niin olen super tyytyväinen!

Sit seuraaminen kytkettynä, mikä on meillä ollut vähän ongelmallista. Muuten meni hienosti mutta juoksussa kontakti vähän katoaa. Maahanmeno sais olla liikkeestä nopeampi. Menee kuulemma heti käskystä mutta ä-lyt-tö-män hitaasti... Oon koittanut vahvistaa sitä nopeutta mutta ilmeisesti ei treeniä ole tullut vielä tarpeeksi.

Luoksetulossa vauhti hyvä, mutta jäi viereen seisomaan, ei istunut. Mun vihje vauhdin hidastamisesta (käsi heilahtaa vähän) ilmeisesti aiheutti hämmennystä, koska namia ei tullutkaan siitä kädestä. Tai se ei tuoksunut. Estehyppy bueno. Jäi suht keskelle.

Välihaukut pitäis vielä saada kuriin, niitä oli tänään vähän liikaa.