Eilen illalla Nuppu sitten vihdoin kotiutui. On se vaan niin suloinen tyttönen että. Pitkä kotimatka taitettiin iltasella, ja pieni nukkuikin lähes koko matkan. Vähän oli aluksi vikinää ja itkua, mutta rauhoittui kyllä kun sai vähän tuttuja hajuja eteensä.

Kotiin päästessä olikin sitten virtaa aika tavalla, kun oli monta tuntia jo huilittu. Paikkoihin tutustuttiin reippaasti ja suurella innolla, vähän lekittiinkin. Aamulla Nuppu liikkui kämpässä kuin olisi aina ollut täällä. Ruoka ei ole tosin kauheasti maittanut, hissukseen syödään kuppia tyhjäksi. Olisi niin paljon kaikkea jännää katseltavaa ettei malta keskittyä.

Justus on vielä vähän ihmeissään. Miimillä ollessa meni reppana ihan hämilleen kun jaloissa vipelsi yhtäkkiä monta pientä pentusta... Matkalla ja kotona oli ensin ihan kuin ei mitään pientä palleroa missään olisikaan ja halusi koko ajan huomiota. Tänään on jo haisteltu ja murahdeltu jos pikkuinen käy liian tuttavalliseksi. Lelut on kaikki laitettu toistaiseksi piiloon, koska niistä ollaan mustasukkaisia, samoin ruokakaapista. Nuppu saa kyllä syödä rauhassa, koska kissojen kanssa on opeteltu mikä on kenenkin ruoka. Mutta kyllä Justun häntä heiluu innokkaasti kun seurailee Nupun touhuja. Ja saihan Nuppu tänään jo nukkuakin Justun kyljessä kiinni... Mutta taitaa hetki vielä mennä ennen kuin isoveikka sulattaa perheenlisäyksen kokonaan :)