Rata oli kiva ja meille sopiva. Pahoina kohtina oli puomi ja A - eli kontaktit joiden kanssa meillä on edelleen ongelmia. Kun ei tarpeeksi treenaa, ei synnyt tuloksia, siinä se. Muutama "hauska" ohjauskohta oli myös, joita pikkuisen mietin että miten sujuu.

Rengas - aita - puomi meni hyvin. Sen jälkeiset aidat ja niiden ohjaukset samaten, ei ongelmaa. Aidan ja putken välissä takaaleikkaus, joka meni myös hyvin, mutta sitten keskityin liikaa seuraavana olevaan A:han ja unohdin kertoa Justulle kummalla puolella mä olen. Eli Justus tuli putkesta ulos ja kääntyi sille puolelle missä oli nähnyt mut viimeksi (eli väärälle)... Noh, seuraavilla kerroilla korjattiin ne. A:n ylösmeno ok, koska käännös putkelta A:lle oli tiukka eikä juuri mahdollisuuksia korkealle ponnistamiseen ollut. Alasmeno menetteli. Mun täytyy vielä tarkentaa noita A:n kontaktien palkkausta.

A:lta aita ja putkeen. Taisin toisella kokeilukerralla mennä liian lähelle putken suuta, josta Justus hämääntyi ja kääntyi viime hetkellä putken suulta pois. Tähän siis myös huomiota, etten mee liian lähelle esteitä. Putkesta kolmen aita-sarja, jossa oli meille haasteellinen ohjaus, mutta sujui tosi hyvin. Sitten vielä uudestaan A... Tällä kertaa ylösmenokontakti ei niin hyvä, koska ehti saada enemmän vauhtia enkä mä ehtinyt jarrutella...

Mutta siis kaiken kaikkiaan tosi jees. Ohjaukset alkaa sujua, vielä ne kontaktit, keinu ja kepit niin paketti alkaa olla kasassa.