Agility viime torstaina kentällä, suhteellisen haastava rata, mutta mielenkiintoinen ja hauska. Enpä jaksa tarkemmin ruotia mimmoinen, mutta laitetaanpa vähän fiiliksiä miten meni.

Justulla oli ollut parin viikon agility-tauko, ja sen huomasi. Kävi aika kuumana, ja oli taas aikamoinen kumipallo, sinkoili sinne tänne ja vauhti oli mieletön. Vähän oli siis haastetta saada ohjaukset toimimaan. Mutta oli mussakin vikaa, en heti osannut ajatella oikeita ohjauslinjoja, mutta Juhan neuvoista koitin ottaa oppia. Ja saatiinhan me se rata lopulta mentyä suhteelliseen mallikkaasti (osissa) loppuun. Kentän laidalta katsottuna meni kuulemma hyvin.

Kepeistä olin erityisen ylpeä, sillä niiden treenauksessa oli ollut piiiitkä tauko. Kovasti oon yrittänyt kotiin saada keppejä, mutta eipä ole näkynyt. Käsiohjauskella mennään edelleen, mutta tuntuu ettei sitä kovin paljoa enää tarvitse. Kun vaan päästäisiin treenaamaan useammin niin alkaisi varmasti sujua paremmin. Vasemmalta puolelta ohjaus tuottaa vielä tuskaa, mun täytyy siinä muistaa tehdä ohjauskin vasemmalla kädellä.

A:n kontakteissa jatkettiin samaan malliin kuin ennenkin, eli Juha palkkasi ylösmeno kontaktilla ja mä alasmenolla. Tätä aattelin jatkaa vielä hetken hallissakin, ja vähitellen siirtyä johonkin toiseen lähestymistapaan, jossa ylösmenokontaktille ei ihan enää pysähdytä. Mikä se olisi, täytyy kysellä :) Puomin kontaktit meni ok.

Mutta nyt tosiaan siirrytään halliin, treenit alkaa muutaman viikon päästä. Kouluttajakin vaihtuu, toisaalta harmi kun Juhan kanssa ollaan päästy hurjasti eteenpäin. Mutta uusikin koutsi on tosi hyvä, joten emme valita :)