Samana iltana kun Elsa-äippä oli pentuaan käynyt moikkaamassa, näytti Nuppu isoveikalle mitä äiti oli opettanut. "Kato Justus, tälleen me voidaan leikkiä." Ja niin alkoi aussipaini :)

Justus köllötteli maassa ja Nuppu hyökkäili kauheella innolla isomman kimppuun, pureskeli korvia ja kaulanahkaa, välillä nuoli Justus suupieliä. Justus työnteli päällään Nuppua kauemmas, josta pikkulikka vaan innostui ja meno yltyi. Välillä Justus oli kyljellään, välillä selällään tassut kohti taivasta. Ja Nuppu pomppi ja paini.

Tässä taidonnäyte eiliseltä, kun paini tapahtui ulkona.
885166.jpg


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kävin torstaina pikaisesti poikkeamassa töissä ja otin Nuppulaisen mukaan. Mentiin hissillä, tottakai, eikä pelottanut ollenkaan. Uudet ihmiset oli taas kivoja ja niitä moikattiin rohkeasti. Uusia paikkoja tutkittiin innolla ihan itse eikä rohkaisuja tarvittu. Hieno homma. Käytiin vielä isännänkin työpaikalla. Siellä on vähän meluisia laitteita, mutta tyttönen oli rauhassa sylissä. Maahan en viitsinyt laskea ettei tassuun vaan ratu jotain terävää ja tule haavaa.

Perjantaina kävin pikaisesti Järvenpäässä ja Nuppu jäi hetkeksi yksin autoon. Ruokakippo eteen ja tyttö jäi tyytyväisenä syömään. Sitähän en tiedä paljonko itkua on ollut syönnin jälkeen, mutta ainakin tullessa Nuppu makoili takarontissa ihan hiljaa ja odottavaisena. Iloinen oli tietysti kun tulin ja mukana oli vielä tuttujakin, mun äiti.

Hienosti Nuppu matkaa autossa, yleensä käy heti nukkumaan, kuten Justuskin. Nupusta taitaa muuten tulla aikamoinen puutarhuri. Kova on tyttö kaivamaan ja takapihalla suuntaa koko ajan kukkapenkkeihin kaivamaan ja etsimään jänniä aarteita. Mutta kyllä se aika tavalla menee nenä maassakin, joten taitaa se jälki olla aika hyvä harrastus tälle neidille.

Panta alkaa olla jo ihan kiva juttu kaulassa, sen saa jo laittaa ja ottaa suht nätisti pois. Vähän se vielä kutittaa. Flexissä osaa jo kulkea nätisti, välillä tosin kiukuttaa se hihna kun tulee naaman eteen ja sitten köllähdetään sitä pureskelemaan. Mutta hienosti on Nuppu kyllä oppinut asiota, istuakin osaa jo käskystä, pienellä käsiavusteella tosin :)