Pikakelaus viikon tapahtumiin. Loppuviikosta Jani kävi koirien kanssa maalla. Mua vähän jänskätti miten niillä menee, kun Janilla oli kuitenkin omia hommia, ja Justus on tottunut siellä menemään miten tykkää. Ei se koskaan kauas lähde, siinä pihan ympärystössä pyörii ja tulee aina kun huudetaan. Tai sitten tulee itse ilmoittautumaan ja tarkastamaan ettei ole jäänyt yksin. Välillä jopa laskee itse itsensä taloon sisälle, jos ovet eivät ole lukossa. Missään muualla Justus ei ovia availe kuin tuolla... Kun tilukset on tarkastettu, käy J pihalle nukkumaan ja odottamaan että jotain tapahtuu.

Mutta Nuppu oli tosiaan mukana, ja pääsi tutustumaan maaseutuelämään. Hienosti oli vipeltänyt Justun kanssa sänkipellolla ja metsässä ja omaan tahtiin pihalla. Jani oli välillä tehnyt sisähommia (näkö- ja kuuloyhteys kuitenkin ulos koko ajan), jättänyt koirat pihalle. Nuppu oli käynyt välillä katsomassa mitä sisällä tapahtuu ja sitten mennyt taas ulos. Suloinen pikkuinen. Aika väsy oli kun tulivat kotiin...

Sunnuntaina käytiin sitten uusi kierros maalla, ja sukulaisissa. Käytiin ensin moikkaamassa mun porukoita. Sieltä mentiin sitten Janin siskon perheen luokse, jossa olikin sitten aika paljon jänniä juttuja. Paljon ihmisiä perunan nostossa ja puolivuotias Fanny-tyttö, joka kovasti tykkäsi ottaa Nuppua korvasta ja turkista kiinni. Nuppu oli nätisti paikallaan ja antoi mun irrottaa Fannyn kätöset rauhassa. Oli muuten aika tiukka ote... :)

Sitten mentiin taas Janin porukoille ja käytiin sieniretkellä. Justus ei tästä rauhallisesta maleksimisestä kauheasti välittänyt ja hetken loikinnan jälkeen lähti takaisin pihaan tarkistamaan lopun lauman tilanteen. Nuppu sen sijaan jäi mun ja appiukon kanssa keräilemään suppilovahveroita. Seuraili tarkkaan mitä me tehdään ja tuli jokaisen kädellisen sieniä tarkistamaan.

Tehtiin myös ekat jälkitreenit, mutta niistä taidan laittaa oman juttunsa.

Eilen olikin sitten taas uusi jännä juttu kun käytiin moikkaamassa Hämeenlinnan muita aussiloita. Paikalle eksyivät Fede, Awa, Fidu, Elsa (ja Ukko) sekä Nitakin kävi pyörähtämässä. Onneksi Justus ja Fede (1v) tulivat hyvin toimeen, ja kaikki aikuiset saivat juosta keskenään suurimman puhdin pois ennen kuin Nuppu pääsi moikkaamaan isoja haukkuja. Vähän oli ensin jännää mutta lopulta Nuppu oli isojen joukossa kuin kala vedessä. Erityisen kivaa oli tietysti leikkiä Elsa-äipän kanssa, mutta Pirjon Inka-tyttären kanssa oli oikein mukava etsiä tammerterhoja :)

Lisäksi ollaan päivittäin tehty hihnalenkkejä, aika paljon yhdessä koirien kanssa. Kohta täytyy aloittaa erikseen Nupun opettaminen nätisti kävelyyn, varsinkin kun flexi jätetään ihan kohta pois. Leikkiä on harrastettu tietenkin, ja otettu pikkuisen tokon alkeita. Kovin innokas pieni on tekemään ja oppii hirveän nopeasti.