Tokotreenit oli ihan jees. Aluksi tehtiin kontaktivirittelyä, pientä seuraamista ja perusasentoja. Sitten jokainen vuorollaan pienen pätkän seuraamista. Ei nää nyt järjettömän hyvin menneet mut kuitenkin kohtalaisesti. Kontakti oli kuitenkin yllättävän hyvää ja vapautinkin Justun aina kun se piti kontaktia pidemmän pätkän yhteensoittoon.

Sitten paikkamakuu, mikä oli perfect! Justus oli kahden koiran välissä, hyvä homma sunnuntain kisoja ajatellen koska ollaan keskimmäisiä ryhmässä. Useampi koira nousi ylös, mutta Huttunen pysyi kiltisti paikallaan. Tosi hienoa, vähän luottavaisempi tämän liikkeen suhteen.. Luoksepäästävyys tehtiin poikkeuksellisesti paikkamakuun jälkeen, ja sekin meni hyvin, ei noussut.

Sitten tehtiin rivistä vuoronperään liikkeestäjäävät. Meille siinä mielessä hyvää treeniä tuomarin kommentteja ajatellen. Joutui odottamaan seuraavan liikkeen suorittamista hetken, ja pidinkin Justun maassa käskyn alla sen aikaa. On silloin hiljaa kuin vain odottaisi muuten mitä tehdään seuraavaksi.

Liikkeestä jäävät ihan jees. Maahanmano on edelleen hidas, mutta sitä ei tässä nyt enää ehditä parantaa. Seisomisessa seuraaminen aluksi vähän kangerteli, saattoi johtua siitä että aavisteli tulossa olevan pysähdyksen.

Luoksetulo hyvä. Paluu perusasentoon on parantunut, ei enää tee sitä useamman metrin kaarrosta takana.

Estehypyssä täytyy olla tarkkana. Kun lähestyin estettä, Justus hyppäsi sen yli suoraan. Eli täytyy pitää koira paremmin hanskassa. Mutta itse suoritus oli ihan hyvä, kun se sitten tehtiin.

Tosiaan täytyy nyt vielä vaikka perjantaina ottaa paljolla palkalla joitain ongelmakohtia, mutta muuten luottaa siihen että koira osaa liikkeet. Koska sehän osaa, siitä homma ei ole kiinni. Ja muistaa virittää Justus ihan just ennen kuin on meidän vuoro mennä kehään, se on tärkeetä.