Nuppu pääsi eilen mukaan treenikentälle ensimmäistä kertaa. Jani lähti mukaan, ja oli Nupun kanssa kentällä sen aikaa kun me Justun kanssa treenattiin tokoa. Nuppu oli tosin jo meuhkannut päivällä niin paljon, eikä juuri nukkunut, joten uni taisi tulla jo puolessa välissä meidän treenejä. Mutta autossa oli lämpöistä köllötellä omassa kopassa, vaikka ulkona oli kylmä ja jo pimeääkin.

Aika reipas Nuppu kyllä oli. Ihmiset nyt on niiiin ihania, että niiden luokse mennään kaikin päin heiluen ja riemuiten. Lapset on vielä ihanampia kuin aikuiset. Mutta eipä tuo paljon koiristakaan ollut moksiskaan. Vähän ihmetteli haukkuja ja istuskeli välillä kuuntelemaan ja katselemaan menoa. Muutaman tutun koiran päästin haistelemaan. Nuppu istui/seisoi rauhassa ja antoi isojen haistella. Leikkikavereiksi niistä ei oikein ollut, kun kaikki olivat lähes yhtä isoja kuin Justus. Semmoinen pitäisi jostain vielä löytää, samaa ikää/kokoa edustava koiruli.

Mutta muuten on tämä viikkoa mennyt samaan tapaan kuin alkuaikakin. Nuppu on alkanut syödä jo vähän paremmin, kuppi tyhjenee alta aikayksikön. Ja kuppia odottaessa ollaan tosi kärsimättömiä. Uristaan ja komennetaan vauhtia kupin täyttöön. Justus on vaan enemmän vielä mieltynyt Nuppuun ja leikkitahti on kova.

Mä oon ollut tän viikon jo töissä, Jani on ollut "isyyslomalla" pitäen kesälomansa. Kovasti on puuhastellut koirien kanssa ulkona pihatöissä, kaivaen mun kukkapenkin ylös ja siloitellen maata. Nuppu ja Justus ovat ahkerasti auttaneet, kaivaneet kuoppia ja ravistelleen juurista multia pois. Avun laatu on ehkä hieman kyseenalaista, mutta tarkoitus on varmasti hyvä =)

Ensi viikolla alkaakin sitten oikea arki. Janikin menee töihin ja koirat jää useiksi tunniksi keskenään kotiin. Kotiinjääntiä on kyllä harjoiteltu päivittäin, jottei se tule aivan yllätyksenä. Tosin tuo mies on niin hyväsydäminen ettei malttaisi jättää koiria hetkeksikään yksin, mutta mä koita kovasti patistaa.

Hankin alkuviikosta meille koiraportin, ja meidän poissaollessa Justus ja Nuppu tulevat viettämään päivät erillään. On niillä koko ajan näköyhteys kaltereiden välistä, mutta tekemisiin eivät keskenään pääse. Nuppu on vielä niin pieni, ja Justun otteet leikkiessä on välillä niin rajuja ettei valvomatta oikein voi jättää pitkäksi aikaa. Ja Nuppu ei tietenkään hereillä ollessaan jätä Justus yhtään rauhaan ellei sille muuta puuhaa keksi. Justus välillä on vähän hermostunut... Eli siis haluan taata Justullekin jonkinlaista rauhaa ja tilaa olla yksinään. Ja onhan tuossa portissa sitten se tuhojen ja siivoamisen rajoittaminenkin, jos näin itseä ajattelen.