Eilen treenit Hallilla. Heidi oli kasannut radan, joka piti kyllä kiertää ja varmistaa moneen otteeseen että oli kartalla. Mutta vaikka se oli haastava, oli se kyllä tosi kiva! Kontakteja, putkia ja hyppyja, cool!

Juttunen oli toisena, ja meni ihan säheltämiseksi. Hirveellä vimmalla meni eteenpäin, ja mun pää ei pysynyt kasassa ollenkaan. Päätin sitten vetästä yhden suoran päässä timeoutin, ja antaa seuraavalle koirakolle tilaa. Justus pääsi kehän laitaan, hetken päästä vapaaseen häkkiin, oottamaan vuoroaan ja mä kasasin päätäni seuraamalla muiden menoa.

Justus veti sitten ihan hyvän treenin kun oltiin samalla ajatuksella liikkeellä. Tehtiin loppurata, jossa putkia, aitoja ja A. vähän jouduttiin hinkkaamaan erilaisia käännöksiä, jotta niistä selvittiin ilman ylimääräisiä silmukkakäännöksiä, mutta kaikenkaikkiaan jäi oikein hyvä mieli.

Nuppis pääsi vielä moikkaamaan ihmisiä. Se on kyllä niin mutkalla kun joku vaan antaa sille huomiota. Ja jo ihmisten näkeminen saa sen hykertelemään innosta :) Hassu pakkaus.