Käytiin maanantaina agittamassa. Olipa kivaa, ja sujui hienosti. Jäi oikein hyvä fiilis ja tunne että opittiinkin täällä kertaa oikeasti jotain.

Radalla oli keinu ja pussi, päätin tehdä ne ensin pariin kertaan, koska niitä ei hetkeen oltu missään muodossa tehty. Aattelin että keinu on ainakin ihan unohtunut ja se mennään taas puomi-tyyliin. Mutta himpura, mä olin ihan väärässä. Vähän meni eka kerta vauhdikkaasti, mutta reagoi kuitenkin odota-käskyyn ja hidasti vauhtia. Toinen kerta meni jo tosi mallikkaasti, ja siinä vaiheessa olin jo tyytyväinen päivän suoritukseen. Pussikin meni hienosti, eikä epäilty yhtään tulla siitä läpi.

Rata oli pitkälti suoraviivainen. Vaikka Justus kerään suorilta hirveät vauhdit ja menee kovaa, on ton tyyppiset radat kuitenkin meille just passeleita. We like :) Eihän me vieläkään tehty tätä rataa kokonaisuudessaan, vaan palkkasin välissä... Ehkä joskus päästään siihenkin pisteeseen.

Suhinaa jatkettiin kontakteilla ja ne mene nyt hyvin. Täytyy vaan jatkaa sen vahvistamista vielä lenkeillä ja tehdä odotteluharjoituksia. Tosi hieno huomata miten nopeasti tähänkin isoon ongelmaan on tullut postiivinen muutos, kun löytyi oikea tapa suoritukseen.

Niin ja yksi mitä pitäis oikeesti treenata, on alkuun jättö. Se alaistuminen tuntuu olevan taas vaikeata, vaikkakin jääminen on parantunut. Ei sekään sataprosenttista kyllä ole. Oon miettinyt että pitäiskö vaihtaa jättö seisomiseen tai maahanmenoon... Täytyy miettiä.

Mutta tavoite meillä on kisata ensi vuonna ihan viimeistään alkukesästä, ehkäpä jo loppu talvesta koitettais mitä meille tapahtuu oikeilla kentillä.