Käytiin Julian ja Kaisan kanssa jäljestämässä. Kerrankin saatiin aikataulut sopimaan yhteen. Kaisasta ja Juliasta oli iso apu meidän jäljestyksen alulle panoon (ISO KIITOS!), vaikkakin puolet esille tulleista asioista joudun varmaan kysymään jossain vaiheessa uudestaan kun unohdan ne kuiteskin..

Kaisa tallasi Nuppikselle lyhyen jäljen, joku 5 metriä. Liotettua papanaa lyhyin välein, lopussa purkissa odotti isompi kasa. Kaisa myös ajoi Nupun kanssa jäljen, jotta mä sain seurata ja ottaa oppia. Nuppu ei kauheesti tästä pahastunut, ihmiset kun on vaan kivoja ja nälkäkin taisi olla kova :) Eikä himmusti häirinnyt vaikka Julia oli myös seuraamassa ja ottamassa valokuvia. Välillä nousi pää, mut mussutti vaan ruokaa ja tuijotti Juliaa. (Kuvia siis tulossa hieman myöhemmin.)

Hienosti Nuppu meni. Meidän aikaisemmista kotijäljistä oli siis hyötyä, koska Pirpanalla oli vähän jo ajatusta mitä ollaan tekemässä ja miksi.

Jatketaan siis tähän malliin. Koitetaan nyt syksyllä saada vaan motivaatio nousemaan ja intoa päälle lyhyillä pätkillä. Namien välimatkaa koitetaan kasvattaa pikkuisen, muttei älyttömään välimatkaan.

Justulle tehtiin sitten pikkuisen pidempi, ehkä parikyt metriä pitkä suora. Aloitin niin että ensin jokaiselle askeleelle tuli nami, sitten joka kolmannelle, sitten joka viidennelle. Loppuun vähän äskön manittuja sekaisin ja purkissa odottamaan kissanruokaa.

Mä ajoin itse Justun kanssa jäljen, Kaisa seurasi perässä ja neuvoi. Julia taas hoiti kuvauspuolen. Justus otti ehkä enemmmän häiriötä seuraajista, ja oli alkuun vähän holtiton pyöri ja hyöri. Mutta loppua kohti paransi kyllä ja teki töitä.

Justulle tehdään myös motivaatiojälkeä alkuun jotta pääsee kunnolla jyvälle mistä on oikeen kyse. Kulmia mietitään sitten kun saadaan ensin suorat kulkemaan, mutta keppien nostoa opetellaan jo kotipihalla.

Koitetaan nyt alkuun saada harkkoihin kunnon syklit, useampana päivänä peräjälkeen treeniä (ja oikeastaan vaan peltoa), sitten pohditaan ja palataan parin päivän päästä taas itse työskentelyyn.

Mutta kivaa oli molemmilla, ei katastrofi kummaltakaan :) Ja Justuskin osasi käyttäytyä, vähän mietin miten se oikein vetää herneet nenään kun Nuppu pääsi ekana hommiin, mutta ihan kiltisti se sit kuiteskin oli.