970755.jpg


Nuppis on kasvanut kovasti, painoa on 7,6 kg ja korkeutta epävirallisten mittausten mukaan n. 38 cm. Aika hoikka tyttö siis, mikä oli eläinlääkäriin mieleen. Mä vähän pelkäsin et oisko tyttönen liian laiha mutta onneksi ei. Ja tällä hetkellä on jalat kyllä aikamoisessa kasvupyrähdyksessä. Eli korkeutta on muuhun kroppaan nähden aika paljon. Näyttää pieneltä koiralta, ei enää pennulta. Snif :(

Nuppu on kyllä aikamoinen nälkäkurki, kun keittiössä tapahtuu, on Nuppu paikalla tarkistamassa tilanteen. Pari kertaa on käynyt niin että oon laittanut seuraavan ruuan turpoamaan melkein heti kun Nuppu on syönyt. Nuppu on sitten jäänyt keittiöön istumaan ja odottamaan että eikö saakaan kuppia uudestaan eteensä.... Eli siis söisi kaiken minkä eteensä vain saisi.

Tarpeiden tekoon on tapahtunut parannusta. Ei olla edelleenkään sisäsiistejä, mutta sisälle tulevista vahingoista 75% osuu paperille, hiphei! Ja usein kyllä asiat osataan hoitaa ulkona. Senkin olen tässä huomannut, mikä on tietysti ihan normaalia kasvun myötä, että esim. pissaamiskerrat on vähentyneet mutta kertamäärä lisääntynyt ;) Ei meinaa yksi tai kaksi rättiä riittää, kun niitä siivoaa...

Tänään meillä alkoi tokon pentukurssi. Ohjelmassa kontaktia ja sen pitoa häiriössä, istumista ja leikkimistä. Näitä ollaan tehty jo kotonakin, mutta häiriötreeni on aina eri asia. Oli pienellä aika ihmeellistä, kun oli paljon ihmisiä ja koiria yhtäaikaa, mutta hyvin jaksoi tunnin tehdä ja touhuta. Ja oppikin asioita, hieno homma. Kurssi jatkuu vielä 4 kertaa, sitten jatketaan treeniä ensi vuoteen asti keskenämme. Sitten toivottavasti päästään taas johonkin ryhmään.

Kotona Nupun lempipuuhaa on vanhemman koiran, Justun kiusaaminen. Mikään ei ole niin kivaa kuin Justun poskissa, kaulassa tai korvissa roikkuminen. Justus ei tätä niinkään arvosta, mutta on kyllä superkärsivällinen. Koittaa reppana juosta karkuun, josta Nuppu yleensä vaan innostuu. Lopulta tyytyy seisomaan paikallaan ja katsomaan meitä anovilla silmillä, tehkää nyt jotain tälle kakaralle!

Lenkillä vapaana ollessa Justus pääsee sitten mittelemään Nupun kanssa vauhtilajeissa. Justun lemppari on juosta Nuppua karkuun, vähän hidastaa ja Nupun ollessa melkein kintereillä kiihdyttää taas sata lasissa karkuun. Yllättävän kovaa tuo pieni kyllä pääsee, välillä ihan hirvittää kun katselee sen menoa.