Aloitettiin viikonloppu moikkaamalla Pirjoa ja Elsaa. Elsa juoksutti innoissaan Justua ympäri pihaa, purkivat alkuhöyryt. Justulla oli kunnon paimennushaukku päällä koko ajan. Kimeetä ja kovaa ääntä se pitää aina kun ajaa jotain takaa... Ärsyttävää, mutta samalla huvittavaa kun äijästä lähteä semmoinen ääni, heh!

Välillä Elsa sitten paini Nuppu-vaavelin kanssa. Yritti Nuppu osallistua takaa-ajoonkin, mutta totesi sen olevan liian vaarallista ja pelottavaa. Tyytyi piileskelemään puunrunkojen muiden vieressä turvassa, ettei jää alle.

Lauantaina oli aika tylsää, käytiin oikeastaan vaan lenkillä ja tehtiin pikkuisen molempien kanssa tokoa. Mä sain jonkun ihme leivontainnon pitkästä aikaa ja vietin puol päivää keittiössä. Ja ulkona paistoi aurinko, olipa tyhmä yhteensattuma!

Su käytiin vesisateessa metsälenkillä. Vaikka satoi ja aluksi oli vähän hermot kireällä, kun kumpikaan koirista ei kuunnellut ja Janin uudet kengät puristi, muuttui lenkki tosi mukavaksi ja antoisaksi. Taas huomasi miten ulkona samoilu ja koirien kanssa puuhastelu rentouttaa :) Vähän tehtiin taas tokoa ja molemmille luoksetuloja ja kontaktia. Ja koirat sai juosta vapaana rauhassa, se oli hyvä juttu!