Tyllerö on jo iso tyttö, ikää 17 vk. Painoa 10,5 kg, korkeutta semmoinen 43cm. Ruipelo honkkeli siis, ihan hassun näköinen. Karvaa on vaihtunut jo selkärangan päältä ja naamasta, häntä on jo melkein kokonaan aikuiskarvaa. Taitaa tulla semmoinen suklaasydän tuosta pikkuisesta, ainakin semmoista tuo uuden turkin alku lupailee. Hieno väri, sitten mulla on aina suklaata kotona, hih.

Hampaitakin on vaihtunut, ylhäällä edessä keskellä on semmoiset jäniksen nököset. Ell sanoi että kuukauden sisällä lähtee varmaan kulmuritkin ja uudet tulee tilalle. Niitä siis seuraillaan, että vaihtuvat ihan normisti. Justullahan on alakulmureissa kiillevaurioita, joiden syntyperä on mysteeri. Sen takia siis koitan nyt tosi tarkkaan katsella noita Nuppiksen hamppeja, ettei ainakaan sen takia tulisi mitään jälkiseuraamuksia.

Tässä muutama asia Nuppusesta, pentua kuvaavia asioita:
  • Sylivauva, kiipeää syliin aina kun on mahdollista.
  • Rakastaa ihmisiä, niiden luo pitää päästä (muttei kyllä useinkaan mennä...)
  • Nukkuu yöt/aamut sängyssä, yleensä ihan kiinni mussa tai Janissa
  • Kiusaa kissoja, erityisesti Miukua. Taavi osaa muistuttaa omasta paikastaan, Miuku on liian kiltti, mutta tiukan paikan tullen todistaa kykynsä...
  • Kiusaa Justusta. Justus joutuu olemaan purulelu.
  • N ei tykkää tulla lenkiltä kotiin, pihatiellä alkaa roikkua hihnassa protestiksi.
  • Matkija-marakatti, kerran roikotti tassuaan Miukun edessä täsmälleen samalla tavalla kuin Miuku, joka oli valmiina läppäsemään jos tullaan liian lähelle.
  • Päästää kamalasti hassuja ääniä, tuhahtelee ja ynisee. Ei ollenkaan tyypillisiä koiran ääniä, mä en ainakaan oo ennen kuullut.
  • Osaa jo marttyyri-ilmeen: "Ai, sä lähdet töihin, sulla ei muka oo aikaa ottaa mua syliin. Mä oon niiiiiiin reppana...."
  • Saa hepuleita, kun on väsynyt, juoksee ympäri kämppää ihan päättömästi.
Kerrassaan mainio ja vinkeä pakkaus :) Just semmoinen kun mä oon aina halunnut.

Pitää kyllä lisätä että Justus osaa olla aika ovela tuon kiusaamisen suhteen. Ulkona on kiva ärsyttää Nuppua koska siellä pääsee karkuun juoksemalla ja hyppäämällä!! Osa meidän pihasta on aidattu matalla aidalla, jottei koirat pääse sinne talsimaan ja uusi nurtsi saisi kasvaa rauhassa. Justus keksi että sen ringin sisäpuolelle voi loikata, ja Nuppu ei sinne pääse. Sittenhän J ihan tahallaan jahtaa Nuppua ja kun N on sopivan ärsyyntynyt ja on saamassa leikissä yliotteet, loikkaa isoveikka suojaan. Hassua katsottavaa, tikahduin melkein nauruun kun katselin niiden menoa tuolla pihalla :D

Tulisi vaan jo lunta ja pakkasta, jotta koirat voisi olla takapihalla niin paljon kuin haluavat. Nyt se on semmoinen kuralampi, tai ainakin muuttumassa sellaiseksi, jos siellä yhtään enempää kukaan viettäisi aikaansa.

Huomenna Huttusella agia ja sitten lähdetään Nuppiksen kanssa viikonlopuksi Jämsään moikkaamaan kasvattajaa ja sisaruksia sekä muita Patchcoat kasvatteja. Hurjan kivaa ohjelmaa tiedossa!!!