Maanantaina rata oli Mujusen heinäkuisen ykkösluokan radan mukaelma, taisi olla kaikki mahdolliset esteet. Alussa hyppyjä, josta puomille, putken kautta keinu ja pussi, hyppy takaa kiertäen, sitten A, rengas, putki, kepit, putki ja pituus. Oikein hauska rata. Suoraa muttei liiaksi, joutui vähän miettimään välillä.

Kontaktit muodostui näissä treeneissä isoksi ongelmaksi, koska J ei tahtonut keinua lukuunottamatta niitä suorittaa. Juoksi ohi. Tilannetta ei helpottanut se että yhden yksittäis A-kokeilun ylösnousulla Justus nousi esteelle hassusti, kompastui ja löi leukansa... Puomi meni ekalla yrityksellä ok, mutta sitten alettiin sitäkin ohitella. Tehotreeniä taitaa nämä kaivata...

No mutta jos tuli epäonnistumisia niin oli jotain tosi hyvääkin. Ekaa kertaa Justus meni itsenäisesti keppien ekaan väliin. JA kaksi kertaa. Alkaa siis hahmottaa miten se suoritetaan. Ohjaustakaan ei välttämättä enää tarvitsisi keppien väliin menoon, mun pitäis vierottaa itseni niistä ;)


* * * * * * * * * * * * * * * *

Torstain viikkotreeneissä oli teemana takaaleikkaukset. Ne ei meillä oikein suju, tai ei olla niitä kamalasti tehtykään, mutta päätin kuitenkin keskittyä puomin ja A:n hiomiseen alkuviikosta ilmenneiden ongelmien takia.

Tehtiin ensin pelkkää A:ta, meni hienosti yksittäis esteenä. Sitten otettiin kolme hyppyä alkuun mukaan, ja J juoksee ohi... Heidin kanssa pähkittiin tovi ja tultiin tulokseen että ongelman nimi on kilpajuoksu. Justus ei osaa lukea rataa ja kun mä lähden vauhdilla eteenpäin, pyrkii Huttunen saamaan mut kiinni -> unohtaa suorituksen.

Eli hypyn jälkeen jäin pikkuisen odottamaan Justua, annoin sen kiivetä A:lle ennen kuin olin itse A:n kohdalla. Tää auttoi kummasti, ja suoritukset parani heti. Sama juttu tehtiin sitten puomilla. Heti kun jäin itse pikkuisen odottamaan, alkoi puomin hakeminen ja kontaktienkin suoritus parantua. Hurraa :) Mun ajattelema iso ongelma ei ollutkaan kiinni mistään muusta kuin musta. Kuinka yllättävää ;)

Maanantaina mennään seuraavan kerran Kaisan kanssa agittaan, katsotaan toimiiko nämä opit vielä silloin.