Joulu oli ja meni, siitä selvittiin :) Välipäivät ovat vielä edessa, mutta ne vietetään töissä. Mukavia vapaita niille, jotka voivat viettää sen kotosalla tai muualla lomaillen!!

1161056.jpg

Joulu toi tullessaan sen, että uskallettiin "koirien ilmoille", eli kennelyskän karanteeni päättyi. Olin ehkä liiankin varovainen, mutta kun tauti oli meillä niin tiukassa, niin ehkä parempi niin päin.

Sunnuntaina käytiin siis metsälenkillä Heidin, Fidun ja Awan kanssa. Voi sitä riemua! Huomasi ettei meidän wuffet olleet hetkeen päässeet juoksemaan muiden kanssa. Nuppu pärjäsi hienosti isojen tyttöjen kanssa, ei ollut lainkaan peloissaan tai muuta. Oli kuin olisi aina kuulunutkin porukkaan :)

Jouluaattona vierailtiin sitten porukoilla, koirut pääsivät kahdesti metsälenkille, ja se oli tietysti taas mieleistä. Ja tuttuja, mukavia ihmisiä on aina ihana nähdä ja ensimmäiset kymmenen minuuttia mietitään miten päin oltaisiin kun on niiiiin ihania ihmisiä ja eikä osata päättää kuka olisi se mukavin :)

Tänään käytiin hallilla agittamassa Heidin ja Koskisten kanssa, ja tehtiin vähän sivussa tokoakin. Radalla ei ollut varsinaisesti mitään ohjauskuvioita, lähinnä keppejä ja kontakteja eri kulmista. Justus oli yllättävän hyvä, eipä ollut mitään 1,5 kk tauolla unohtanut. Keppien pujottelun osaa, pitää vaan muistaa ettei kehu kesken suorituksen vaan mieluummin hokee "kepit kepit...", muuten lopettaa suorittamisen kesken. Ihan ei J  vielä osaa hakea kepeille itse, mutta sieltä se tulee kun vähän treenataan vielä... Yläkontakteille otettiin länget käyttöön, josko se auttaisi siihen ettei hypitä liian ylös. Eipä ollut niistä moksiskaan ja meni hyvin.

Nuppu teki vähän putkea, uskalsi mennä sinne jo ihan itse kun ohjasin. Muutama aitakin otettiin niin että rimat oli maassa. Tyttönen on niin ihana kun on kaikesta innoissaan, tekee mitä vaan :)

Aussijuoksutkin saatiin taas aikaiseksi ennen ja jälkeen treenien. Nuppu pääsi leikkimään 13 viikkoisen Piipan kanssa. Ihan ei ensin ollut varma miten äänekkään ja pienen karvapallon kanssa pitäisi olla, oli turvallisinta jättää se rauhaan. Hallissa sitten molemmat rohkaistuivat ja leikkivät tovin keskenään On kyllä suloinen tapaus, niin kaunis ja hassu Piippa!

Niin ja ollaanhan tässä koitettu vähän valmistautua uuteen vuoteen. Parina päivänä on kuunneltu CD:ltä ilotulitusta ja erilaisia paukahduksia. Ekana päivänä Juuso ei reagoinut mitenkään, tänään sitten vähän haukahdeltiin, mutta lopetti kun höpöttelin sille syödessäni jotain. Toivotaan että tästä olisi edes vähän apua, ettei J olis ihan kamalan stressaantunut uutena vuotena... Nuppu ei ole ollut moksiskaan, jee!