Hampaat: Lauantaina kurkkasin Nupun suuhun ja kauhistuin: Oikea yläkulmuri poikki! Kylmät väreet meni ja pähkin että onko maito vai pysyvä hammas. Enpä saanut selkoa, epäilin kyllä maitoa (kuten muutkin), mutta päätin mennä ma lekuriin varmistamaan asian. Ell totesi hampaan maitohampaaksi, ja minä huokaisin helpotuksesta, huh! Ei siis jää pysyvää haittaa.

Kulmureiden pitäis muutaman viikon sisään vaihtua, oikea alakulma jo heiluukin, hyvä juttu. Nyt vaan seurataan että ne alkavat suosiolla sieltä itsekseen tippua, ja edesautetaan asiaa rauhallisilla vetoleikeillä.

Jalat: Ontuminen alkoi taas viikonloppuna. Välissä oli pari viikkoa "parempaa" jaksoa, ja luulin ongelman jo menneen pois. Noustessa ylös Nuppu siis ontuu oikeaa (toisinaan myös vasenta) etujalkaa jonkun aikaa. Hetken päästä kävely taas normalisoituu. Jos on takana isompaa rasitusta, saattaa ontua enemmänkin.

Ell tutki tätäkin ja totesi että kyseessä on todennäköisesti kasvukivut, koska ei ainakaan tällä tutkimiskerralla aristanut kyynärniveliä vaan nimenomaan putkiluita niitä painettaessa. Tätä kuitenkin seurataan nyt tarkemmin ja jos jatkuu vielä useamman viikon, niin mennään taas käymään lekuritätien luona.

Korvat: Nuppusen korvat on kääntyneet sivulle (kuva alla). Ne päätettiin sitten teipata lepattamaan enemmän eteen päin kääntyneeksi. Kaisa ystävällisesti auttoi meitä ja nyt Nuppusella menee villalanka antenni korvien välissä. Hassun näköinen, laitan after-kuvankin kun saan otettua hyvän.

1107761.jpg