Tein ennen agitreenejä Huttusen kanssa muutaman minuutin tokotreenin. Jos agit jäi vähän väliin niin tokossa poika kyllä yllätti mut positiivisesti. Jippii!

Alkuun tein suht pitkän seuraamiskaavion, täys- ja peruskäännöksiä molempiin suuntiin. Tarkoitus oli samalla motivoida, joten kehuin suullisesti käännösten jälkeen, mutta jatkoin kuitenkin samalla matkaa. Lopuksi palkkasin riehuleikillä.

Yllättävän hyvin teki, alkuun vähän hötkyili, kun oli niiiin ihanaa olla hallilla, mutta rauhoittui kun huomauttelin oikeasta paikasta. Tuli sieltä sitä haukkuakin alkuun, mutta sekin jäi pienen puhuttelun jälkeen. Hyvä.

Sitten teinkin pari liikettä kokeenomaisesti, eli en palkannut välissä muuten kuin suullisesti. Halusin testata miten menee.

Liikkeestä maahanmeno. Muistin rytmittää maa-käskyn sopivaan tahtiin jalkojen kanssa. Justus ehkä pikkuisen sivusilmällä katsottuna hiipi, mutta upposi nopeasti kuitenkin maahan, ei aikaillut siinä. Hienoa! Tein AVO-malliin eli kävelin, liioitetulla kaarroksella tosin, J:n taakse ja palasin viereen. Kääntyi pikkuisen kylkiasentoon.... Jatkettiin seuraamisella hallin toiseen päähän.

Luoksetulo. Jäi nätisti paikalleen ja odotti käskyyn asti. Tuli vauhdilla, mutta selvästi täytyy taas ottaa niitä pysäytystreenejä, menee monta metriä taakse muuten enne kääntymistä sivulle... Tän tein ihan ALO-tyylillä, en viitsi sotkea pysäytystä tähän lainkaan ennen kisoja, vaikka uskon sen jotenkuten jo menevänkin.

Liikkeestä seisominen. Sama juttu käskyn rytmittämisen kanssa. Justus hiipi muutaman askeleen perässä, mutta jäi paikoilleen (näytti kyllä tosi hullulta kun jalat oli vähän miten sattuu...).Tein myös AVO-tyyliin, tyhmä minä. Kääntyi inasti, pysähdyin ja korjasin Justun suoraan eteenpäin ja annoin käskyn uudestaan. Kävin takana ja pyörin muutaman kerran J:n ympärillä. Pysyi nyt hienosti.

Sitten riekuttiin narulelun kanssa oikeen antaumuksella, koska pitkän treenitauon jälkeen Huttu-poika teki hienosti töitä, ilman palkkaakin. Tästä on hyvä lähteä treenaamaan kevättä ja kesää kohti. Toivottavasti saatais parit kisatkin varattua, jotta voitaisiin siirtyä kesällä VOIn treenaamiseen. Kivaa kun tää sujui :)


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nuppu teki agitreenien lomassa seuraamista, perusasentoja ja maahanmenoa. Tokossakin tuo tyttönen on ihku. Haluaa koko ajan tehdä töitä ja pitää kontaktia. Innokas, ihanaa!