Käytiin taas aattona agittamassa. Tällä kertaa Justus teki pelkästään kontakteja ja keppejä, ne kun on ne esteet, joita me ei vielä osata tai hallita.

A:ta längillä, meni hyvin. Hienoa kun oikeasti nyt alkaa suorittaa A:ta alhaalta asti, ei loikkaamaalla ylös puoleen väliin estettä. Jalat ei varmaankaan ole enää niin kovalla rasituksella, ja suorituskin näyttää huomattavasti hallitummalta. Alasmenot menee suhinalla hyvin (eli tällä hiljentää vauhtia, valmistaa pysähdykseen), mutta päätin lyhentää kontakteille pysähtymiseen käyttämäni odota-käskyn lyhyempään, eli OTA. Totesin että vaikka Odota meillä toimiikin, niin mä en yksinkertaisesti ehdi aina sanoa sitä kokonaan ja se kuulostaa muutenkin nopeasti sanottuna OTA:lta.

Keppejä tehtiin oikeen tahkoamalla ja se tuotti tulosta. Huomattava parannus edellisen päivän ekoihin suorituksiin. Mä löysin jo paremman etenemisvauhdin ja kohdan, en enää jarruttanut Justun vauhtia. Justun meno näytti rennommalta. Justus rupesi myös hahmottamaan käskysanan kepit merkitystä, ja haki ekaan väliin itse ilman suurempaa ohjausta. Myös vaikeamman, vasemman puolen suorittaminen sujui mallikkaammin. Nyt vaan toistoja vielä samaan tapaan, Justulle suorittamiseen varmuutta ja epävarmuudesta johtuva haukkukin jää toivottavasti pois.

Nuppis teki pelkästään putkea pari kertaa, oli lenkkeillyt ja telminyt ulkona muiden kanssa jo niin paljon että siinä oli pienen fysiikalle ja pääkopalle varmasti riittävästi toimintaa.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Uusivuosi vaihtui vuoden takaiseen verrattuna huomattavasti rauhallisemmin. Vaikkakin Justus haukkui paukkeelle, oli rauhoittelu huomattavasti helpompaa. Muutenkin haukun määrä oli vähäisempää eikä ihan jokaiseen ääneen edes reagoinut. Musiikin kuuntelulla normaalia kovemmalla oli varmasti osittain tekemistä asian kanssa, ja sillä ettei kukaan vieraistakaan lähtenyt ulos vaan pysyttiin tiivisti kaikki neljän seinän sisällä pelaillen Carcassonea :)

Nuppis oli rauhallinen oma itsensä, paukkeet eivät häirinneet, vaikka välillä piti pikkuisen kanssa käydäkin pissalla. Pidettiin kyllä huoli ettei Nuppu jäänyt yksin eikä mikään paukahdus onneksi tullut meidän lähettyville eikä meihin päin.

Toivotamme kaikille tutuille ja tuntemattomillekin oikein mukavaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2008!