Tämä viikko on käynnistynyt vauhdilla. Maanantaina käytiin Nupun kanssa moikkaamassa ja Elsa-äippää ja Fede-uroskin oli paikalla. Justus jätettiin kotiin, aateltiin viettää ihan tyttöjen ilta :) Pentusella oli oikein kivaa juosta ja kirmata äiteen kanssa, selvästi näillä kahdella on tietty yhteys toisiinsa, varmaankin tunnistavat toisensa :) Pirjon kanssa alustavasti jo puhuttiin että Nuppis voisi mennä juoksujen sitten joskus alkaessa äippälään hoitoon, se olisi kyllä tosi hieno homma!

Eilen tiistaina sitten taas tokoiltiin hallilla. Vähän sitä treenatessa miettii, että mitä kaikkea sitä pennun kanssa viitsii yhden tunnin aikana tehdä. Mikä on oppisen ja motivaation kannalta sopiva määrä. Jos tekee liikaa, jääkö siitä mitään päähän tai loppuuko into/motivaatio jossain vaiheessa kuten kävi Justulle? Nuori uros ei ehkä ole verrattavissa suoraan Nuppuseen mutta kuitenkin.

Meille ehkä tärkeintä oppia on tuolla häiriö, Nuppunen kun on niin kiinnostunut kaikesta. Hienosti kyllä jaksaa asioita pyydettäessä keskittyä, mutta heti jos pitäis vain olla, tulee turhautuminen, piippaus ja tempominen ihmisten/toisten koirien luo. Mutta ihan koko aikaa kun ei tosiaan viitsisi pitää käskynkään alla... Eli siis pientä tasapainoilua treenin, käskyjen ja huilin välillä :)

Tehtiin me kyllä taas hurjasti kaikkea, näin jälkeenpäin kun miettii: kontaktia, sivulletuloa, seuraamista, liikkeestä maahanmeno ja seisominen, estehyppy ja paikkamakuu. Pikkuruisia osasia kustakin liikkeestä, mutta on siinä paljon oppia. Kaikissa ollaan jonkun verran edistytty, vaikka kotitreeni jäi viime viikolla aika vähälle mun kiireiden takia.

* * * * * * * * * * * *

Justus sai viettää aikaa iskän kanssa :) Ma kävivät pitkällä lenkillä keskenään ja tiistaina maalla riekkumassa. Huippukivaa, tuumaa Justus!