Hip hei, päästiin taas Nupun kanssa tokoilemaan. Vähän harmittaa kun hallissa on kaksi ryhmää yhtäaikaa eli tosi täyttä ja paljon häiriötä. Mutta onneksi Nuppis on suht innokas vaan tekemään asioita, välillä toki tempoo ihmisten ja muiden koirien luo, mutta tuleepahan harjoiteltua tuotakin :)

Treenattiin kontaktia, erikseen sivulla olevilla käsillä ja ringissä pujottelemalla. Oli hyvä, nyt täytyy vaan lisätä kestoa. Perusasentoon hakee mun mielestä välillä vähän vinoon, eli tää täytyy taas muistaa huomioda. Namikädellähän mä edelleen ohjaan, mutta ollaan treenattu jo paikallaan sivulla istumista jonkun verran. Ihan ei vielä kestä jos kaivaa palkkaa taskusta, silloin siirtyy eteen. Seuraamista yhdellä askeleella sekä vauhdista. Askeleissa kiinni namissa, vauhdista tulee tosi hyvällä kontaktilla.

Maahanmeno sujuu nyt ilman ohjaava kättä, vähän miettii ehkä mutta tekee kuitenkin. Liikkeestä jääviä aloitin peruuttaen itse ja ohjaten nenän edestä viedyllä namilla maahan. Kun ei ressu vielä kuitenkaan niin hyvä ole, että näin pitkälle osaisi yhdistää ;) Seisominen namin kanssa, ei kestä pitkään paikallaan, joutuu vähän vielä muistuttamaan. Mutta on jo aika lähellä ymmärrystä.

Luoksetulo vauhdikas, ja Hannelen avustuksella malttoi odottaa kun menin kutsumispaikalle. Paikkamakuuta ekaa kertaa. Tein ihan niin että otin sivulle, ohjasin namilla maahan. Annoin paikkakäskyn ja varmistin pikkuisen selästä tukemalla että pysyy maassa. Sitten vapautin. Kun tuo tyttö on niin nopea tajuamaan, tein kerran niinkin että nousin ylös seisomaan, menin takaisin kyykkyyn ja vapautin sitten.

Kivaa oli, jäi hyvä fiilis!