Edellisillä kerroilla on agissa ollut kieputtelu ja mutkitteluratoja, tällä kertaa sitten vauhtipätkä. Heidi pelotteli heti alkuun että nyt onkin meidän junamaiselle etenemiselle suunniteltu rata. Mutta itseasiassa vaikka se vaikutti haastavalta, oli se silti tosi kiva.

Rata alkoi kahdella aidalla ja kahdella putkella, aivan suora pätkä hallin päästä päähän... molemmilla sivuilla oli sitten aitoja suht suorassa jonossa, ja näistähän saatiin sitten mielenkiintoisia käännöksiä ja ohjauksia koittaen välttää toiseen putkeen menemistä tai tehdä kääntöjä juuri ennen seuraavaa houkuttelevaa aitaa.

Vaikkakin tuli taas todistetuksi että Justun eteen ei kannata mennä, jos se on ehtinyt kerätä vauhtia parilta aidalta ja putkelta, niin me onnistuttiin välttämään lähes kaikki ansat ja mentiin sinne minne pitkin. Tosin edettiin lyhyissä pätkissä eka rata, ja otin Justun haltuun noissa vaikeissa kohdissa ja palkkasin.

Näillä radoilla oli tarkoitus myös irrota. Justus on nyt aika hyvin kiinni mussa, seuraa mitä mä teen eikä välttämättä irtoo ihan niin hyvin kuin pitäis, mutta toisaalta on parempi että se menee sinne minne mä haluan. Kyllä se siitä irtoomaankin lähtee vähän ajan päästä.

Vikaks koitettiin tehdä rata kokonaan, yhtä kieltoa ja riman tiputusta lukuunottamatta päästiinkin loppuun asti. Kyllä me joskus vielä tehdään ihan virheetönkin rata, hih.