Niin, meillä on siis kisat sunnuntaina! Saatiin peruutuspaikka ja nyt jo jännittää... Itse asiassa hyvä jännitys päällä, liikkeet me osataan, siitä ei oo kiinni. Enemmänkin ohjaajan nupin takia voi ykköstulos mennä sivusuun... Seuraavat kisat olisi kyllä jo maaliskuussa, mutta siellä me tahdottais kisata jo AVOimessa, peukut pystyyn. Mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, katsotaan tuo eka kisa nyt ensin.

Tänään oli Nupun tokotreeneissä tosiaan niin "hyvä" tilanne, että pystyin käyttään puolet ajasta Justun kanssa treenaamiseen ja saatiin vielä koutsikin keskittymään ihan meihin. Se oli tosi hyvä juttu, koska treeneihin ajaessa mietin että kelle soitan ja vongun päästä hallille treenaamaan ennen sunnuntaita. Mutta nyt ei tarvii vongata, hih, nyt vaan vahvistetaan muutamia juttuja vielä kotona.

Liikkeestä seisominen on oikeastaan ainoa, joka vähän huolettaa. Justus tuppasi menemään maahan, ja muutamassa päivässä sitä ei korjata. Täytyy koittaa vahvistaa sitä ja kiinnittää itse huomiota käskyn äänenpainoon, ettei se kuulosta liikaa maahanmenon käskyltä... Siinä luulen olevan vika, miksi nyt meni monta kertaa maahan seisomisen sijaan.

Mutta näillä mennään, pidetään pää kylmänä, meni syteen tai saveen!