Niinpäs se aika taas vierähti. Enpäs ole täällä ehtinyt juuri päivityksiä tehdä. Höh sanoo ulkomaailma, sorry totean minä koirieni kera :D

Nuppiksen tokot on taas hetkeksi ohi, tänään oli vika treenikerta. Senkin pikkuneiti joutui jakamaan isoveljensä kanssa, jolle piti saada pikakertaus ALOn liikkeisiin. Saatiin nimittäin peruutuspaikka ensi sunnuntain kisoihin, HUI, jännittää!

Mutta Nuppu oli sitäkin parempi, lyhyessä ajassa itsekin näyttää keskittyvän paremmin. Ehkäpä myös ryhmän koko vaikutti, meitä oli vain kaksi koirakkoa, ja saatiin siis hallista tilaa ja koutsilta aikaa.

Kerrataanpa ALOn liikkeisiin peilaten mitä pikkuinen osaa:
  • Luoksepäästävyys: noh, yllättäen, menee vastaa ellei syötä nakkia.
  • Paikkamakuu: onko pakko pysyä paikallaan :D Tehty tosi vähän, pysyy kyllä maassa hetken, mutta tuppaa nousemaan ennen aikojaan.
  • Sivulletulo: ei vielä hallussa ilman apunamia. Pysyy kyllä jo jonkun aikaa perusasennossa kontaktia pitäen, se on hienoa.
  • Seuraamiset: seuraa nätisti suoraa suht pitkää pätkää. Muutaman askeleen vaikeita, niissä poikittaa. Käännöksiä tehdään vastaan laajoilla kaarilla, mutta pitää tiivisti kontaktia.
  • Jäävät: maahanmeno/seisominen vielä namilla, pitää vahvistaa pysymistä, nousee ylös / liikkuu nopeasti.
  • Luoksetulo: meidän bravuuri :) Osataan tehdään liikkurin kanssa, odottaa nätisti ja tulee käskystä sivulle käsiohjauksella. Hih!
  • Estehyppy: tehty vasta ihan muutaman kerran, hakee alustalta namin, ja pyydän sen jälkeen esteelle seisomaan. Ihan alussa siis.
Ja päällimmäisenä: Nuppu on ihanan innokas, me pidetään tokossa hauskaa, ja tyttönen oppii asiat sit kun oppii :D Edetään rauhassa. Itseasiassa mietin et pitäiskö aloitella sen kanssa nyt ennen kesää noita ylempien luokkien liikkeitä ja treenata niitä, jotta meillä oli kivaa yhdessä. Ettei menis liian hinkkaamiseks noiden alon liikkeiden kanssa.... Noh katsotaan.