Sunnuntaina oltiin taas näyttelytreeneissä, ja huh kun tuli kuuma! Nupun penturyhmä oli ensin vuorossa, siinä mentiin vielä suurin osa ajasta kävelyvauhtia. Tyttönen jolkotteli mainiosti, hajut vähän hallilla tuppaa kiinnostamaan liikaa, mutta muuten käyttäytyi oikein nätisti. Seisominenkin alkaa sujua, vaikkakin pylly menee aika vauhdilla maahan ellei ehdi reagoida.

Treenit käydään läpi oikeiden näyttelyiden tapaan, eli lopussa myös sijoitetaan koirat esiintymistaitojen mukaan. Nuppu oli tällä kertaa 3/4. Kouluttaja oli kyllä sitä mieltä että koko ryhmä on kauniita ja näyttäviä koiria, pitäisi siis alkaa jo miettiä oikeisiin näyttelyihin menemistä.

Justun kanssa saikin sitten juosta ihan tosissaan. Justulle oli kouluttajalta lainassa ketju- vai mikä lie kaulain, ja se toimii kyllä meillä tosi hyvin. Ryhmässä kun on useita uroksia, jotka tuppaavat kyttäämään toisiaan, Justun huomion saa kyllä nopeasti takaisin kun komentaa ja vähän hihnasta nyppäsee. Samaten olen saanut Justun vauhdinkin suht hyvin hallittua, ei mene liian kovaa, kääntyy hyvin ja emäntä on tyytyväinen. Justus petrasi esiintymisessä huimasti edelliskerrasta, sijoitus oli 1/4 :)