Perjantaina käytiin liitämässä aussiporukalla, pientä shipperkeä unohtamatta ;)

Nuppu teki ensimmäiseksi vinokeppejä, on aika taitava pikkuipana. Kerran aikaisemmin on tehty, heti ekalla muisti mistä on kyse (kunhan ensin rauhoittui...). Pari ekaa tehtiin loivemmassa kulmassa olevilla, sitten nostettiin vähän pystympään. Tarkoitus oli tehdä vikakin loivemmilla, mutta koska mitään ongelmaa ei pystymmissäkään ollut, jätettiin siihen. Hieno tyttö!

Justus teki rataa, ja lopuksi putki / A / putki / puomi / putki / keinu -hässäkkää kontaktien hinkkaamiseksi. Poitsu kävi taas aika kierroksilla, ja kun Nuppu oli vielä hallissa häkissä ja säesti Justua, oli meteli aika kammottava.... Ja mun keskittyminen ei ehkä ihan parhaammasta päästä. Mutta parempi kuin torstaina kuitenkin. Kaarrokset oli taas aika laajat, saatiin niitä kyllä pienentymään. Keppien hakemista treenattiin myös, koitetaan vahvistaa ekan välin löytymista apparilla, joka ottaa Justua vastaan.

Kontaktit meni lopussa aika hienosti, ylösmenoilla länget auttaa kummasti. Käytin ekaa kertaa puomin alastulossa OTA-käskyä, ja kappas, Huttunen pysähtyi kuin seinään ja kääntyi tuijottamaan mua. Taisi olla sattumaa, mutta hieno juttu kuitenkin.

Lopuksi vielä riehuleikit, jee!