Päästiin Justun (ja Nupun myös, mutta J ensisijaisesti) oikeen mainioon tokoryhmään. Ryhmän nimi on TTT eli Tiistain Tavoitteelliset Tokoilijat :) Nimi jo kertonee että treenataan oikeasti ja tosissaan kisaamista silmällä pitäen. Tämä oli kyllä huippu juttu! Tokomotivaatio on ollut hyvässä vireessä koko alkuvuoden ja tämä oikeastaan vaan vahvistaa sitä.

Eilen oltiin reeneissä ekaa kertaa ja olipas kivaa ja mukavaa. Viikonloppuna on useita tokokisoja, joten liikkeitä tehtiin kisamaisesti, ja muu ryhmä kirjoitti palautetta. Pilkun viilauksia ja muita korjauksia ei saanut antaa, ainoastaan positiivista palautetta. Palautteet kerättiin kirjekuoreen ja niitä voi pitkin viikkoa ennen koetta lukea ja todeta että kisat menee hienosti koska me ollaan niin hyviä! Ihana idea Hanna-koutsilta!

Justus teki seuraamisen, liikkeestä seisomisen ja estehypyn. Seuraamiskaavio oli pitkähkö, mikä ei haitannut, Justus piti hyvin kontaktia ja käännökset meni hyvin. Seisomisen sössin taas itse, taisin sanoa ensin väärän käskyn tai ainakin väärällä äänenpainolla - J meni maahan. Korjasin samantein: käskin seuraamaan ja käskin uudestaan korkeahkolla seiso-käskyllä. Toimi ja loppu meni hyvin. Estehyppy oli lyhyesti hieno:)

Tehtiin myös paikkamakuu, Justus meni hyvin maahan, ja pysyi myös vaikka molemmilla puolilla käytiin koiria välillä palkkaamassa. Nousi myös ekalla, jippii!

Tuli hyvä fiilis sunnuntain kisoihin. Pikkuisen ehkä nyt viikolla vielä teen palkkaustreeniä seuraamisessa ja liikkeestä seisomisessa, muuten pidetään peukut pystyssä ja toivotaan parasta.

Nuppunen pääsi myös ihan pikkuisen halliin. Tehtiin istu-maahan-treeniä, perusasentoja ja lyhyitä seuraamisia. Voi kun pienellä on virtaa, mutta ei malttia. On niin nopea että varmaan oon jossain vaiheessa hätää kärsimässä, kun se menee miten sattuu... Eli siis multa vaaditaan malttia :) Ja AHNE pikku höppiäinen se kyllä on, koko ajan namikädessä kiinni... Siitä vieroittaminen tulee olemaan vaikeaa, koska mitään ei tehdä, ellei kädessä ole namia. Ehkäpä saamme tähän TTT:ssä apuja :)