Käytiin kisojen jälkeisissä tokotreeneissä. Molemmat pääsi treenaamaan, Nupsun kanssa tosin tein ihan yksinäni, Justulla oli koutsikin.

Justus: Seuraamista, suoraan sekä käännöksiä. Otettiin myös eri tahteja, jotta saatais Justulle vähän ajattelemisen aihetta kun vauhti hidastuu tai nopeutuu. Lisäksi liikkeestä seisominen, koska sitä haluun edelleen vahvistaa. Paikkamakuu meni taas treenimäisen mainiosti, korjailtiin vähän aloitusasentoa, jotta menisi suorempaan maahan.

Nuppu: Seuraamista vauhdista että perusasennosta. Lisäksi tehtiin kasipujottelua käännöksiä ajatellen. Ulkokaarre on aika jees, pikkuisen jätättää. Sisäkaarteessa taas homma levähtää ellei namilla ohjaa. Sitä siis vahvistetaan vielä. Luoksetuloa, mikä on kyllä aika mainio tuolla pienellä :) Lisäksi ihan vaan opeteltiin hallilla oloa, seurattiin muiden treeniä ja tuijoteltiin äippää. Nuppu on niin innoissaan kaikesta että välillä oikein tekee pahaa kun pikkuinen unohtaa olevansa remmissä ja lähtee rynnimään jotain kohti. Stoppi tuleekin äkkiä vastaan ja sitten kaotaan kun kurkku meinaa rusentua. Voi pientä, milloinkohan se oppii?