Torstain agitreenit antoi hyvät eväät kisoihin. Rata oli ykkösten kaikki kontaktit sekä keinun sisältävä mukava veto, jossa kuitenkin muutamia jänskiä kohtia. Suoraviivainen mutta välillä yllättävä ;)

Alkoi aita-aita-rengas- putki suoralla, jossa Justus ihanasti keräsi vauhtia. Hypyt hyvin, puomin ylösmenolla länget, alastulolla OTA-toimi hyvin. Puomilta jatkettiin oikealle täyskääntyen kepeille, josta kolmen aidan kautta uusi täyskäännös putkeen.

Kepeille ohjaus ontui, Justus ei oikein osannut tästä linjasta kääntyä tarpeeksi tokaan väliin (=lue: emäntä ei osannut viedä koiraa kepeille hieman kaartaen, jotta koiran linja ei olisi ollut niin jyrkkä ;) ). Mutta uusinnalla kepit hyvin, haki ekan välin hienosti. Hyppysarja pienten viilailujen jälkeen ok. Siitä putkeen ja aidan kautta jälleen täyskääntyen A:lle (jossa täytyy muistaa suhina ja tiukka OTA). Suoraan eteen aita-putki, josta oikealle käännös keinulle. Tästä vielä vasemmalle käännös kahdelle aidalle.

Koitettiin tämä rata kahteen kertaan, toisella onnistui jo huomattavasti paremmin, muttei puhtaasti. Lopussa tehtiin vielä erikseen kontaktit, sekä kaivettiin esiin pussi ja muistuteltiin mikä se on. Koiralla ei ongelmaa, mutta emäntä ei tälläkään kertaa tajunnut juosta tarpeeksi kovaan, eikä viedä koiraansa tarpeeksi lähelle että se tietäisi minne mennä.. Tehtiin uusintoja ja lopuksi meni mainiosti.

Kaikin puolin Justus etenee (edelleen) hyvin, lukee mua ja rataa hyvin. Kunhan mä vaan osaisin ohjata sen tilanteissa oikein. En (edelleenkään) osaa hahmottaa ja erotella tilanteita, missä toimii mikäkin, kaipa sen oppii.

Näillä eväillä kuitenkin lauantaina kisaamaan. Asenne taas kohdallaan, heh; mitään tulosta me ei lähdetä hakemaan, oon kuitenkin niin paniikissa pelkästä kisatilanteesta, että me mennään nyt vaan treenaamaan ;)