Justun ranking-skabojen jälkeen hain Nuppiksen kotoa ja lähdettiin tokoilemaan. Ekaksi tehtii luoksetuloa, jossa olen ehkä tehnyt jonninmoisen arviointivirheen... Nuppis suuntaan kuitenkin myös pk-puolelle, joten ehkäpä se luoksetulo olisi järkevää opettaa suoraan eteen eikä sivulla. Oonhan mä sitä joskus miettinyt mutta kun ei tuota tottista ole vielä juurikaan mietitty, niin tuli vanhasta muistista tuo perustoko-luoksetulo. Mutta nyt siis keskitytään eteentuloon ja vauhtiin, hallilla treenataan jättöjä.

Perusasennot ja 2-5 askeleen seuraamiset sujui hyvin, ollaan edistytty. Vähän välillä tulee vinoon, mutta naksun käyttö on selvästi parantunut tilannetta. Palkkaukseen tosin täytyy kiinnittää huomiota, sen ei tarvitse tulla heti naksauksen jälkeen tykin suusta, vaan rauhassa... Käännökset aika buenot, vaikkei olla niitä juuri tehty. Lisäksi aletaan tehdä jättöjä taakse ja siitä kutsuja. Sekä jättää namikättä vähän taaemmaksi välillä.

Nupsu huilasi hetken ja teki vielä seisontoja (alkaa hahmottamaan) sekä estettä (pelkkää hyppyä yli, joka ei kuulemma ole kauhean kaunis ja hallittu) ja paikkamakuuta. Paikkamakuuta tehtiin kun Onni beecee oli tekemässä omia hyppynoutotreenejään. Onneksi Onni on kiltti ja ohjaaja Julia pitkäpinnainen, kun Nuppis päätti livistää aidan toiselle puolelle hakemaan Onnin kapulaa... Eikä vaan kerran. Noh, ohjaaja oppi sitten pitämään koiransa kiinni, kun toiset treenaa.