Kun ne kisat on jo lauantaina niin on sit pitänyt vähän luoda luottamusta meidän osaamiseen eli treenata agia. Koira osaa, mut ohjaaja on vähän pihalla - ehkä vähän enemmänkin, mut ei kerrota kelleen :)

Maanantain treenit kyl meni ihan harakoille, kun ei päästy halliin lainkaan... Mut koirat sai liikuntaa ja tuli Juuson kaa koitettua vähän tokoakin. Nuppunen ei näissä kinkereissä ollut, vaan seikkaili isipapan kanssa maaseudulla.

Torstain vakkareissa takaaleikkaus-teema. Alku hieman haparoiva, mut parani loppua kohden.

Sunnuntaina näyttelytreenien peruunnuttua mentiin Heidin kaa tekeen rataa kaikilla mausteilla. Kaikki kontaktit, kepit, vähän erilaisempia ohjauksia... Olin hurjan tyytyväinen, koska keppien haku oli hyvä ja kontaktit meni hienosti. Vaikka puhdasta rataa ei tullutkaan, huomasin kuinka helppoa on kun vaan itse malttaa miettiä ja ohjata loppuun asti este kerrallaan tai ehkä yhtä edellä ja antaa käskyt ajoissa.... Justus oli jopa pätkän radasta aivan hiljaa, heh! Noh, olihan se jo vetässytkin pari pätkää, saattoi jo olla vähän väsykin mut anyway, kuuli jopa omat ajatukset...

Nupsu teki kanssa: kepit, puomi ja keinu, sekä mutkaputkea niin että kuljin ulkoreunalla. Tästä Nuppu vähän otti itseensä, eikä putki ollutkaan enää yhtään kiva. Lisäksi tehtiin aitoja rimat maassa, pari ihan perusjuttua sekä sylikäännöksiä. Siitä se lähtee, on se kyllä mainio agilitykoiran alku. Keskittyy, malttaa ja tekee, ihkua!