Eilen oli JANKKin toko-rankingit, joihin me luonnollisesti osallistuttiin Justun kanssa. ALO-luokka, ja ajatuksena taas testata että mitenkäs se kisanomainen tilanne tällä kertaa sujuisi.

Tuomarina Julia, joka oli kyllä aika kiltti ja löysä tuomari... Mä olisin rokottanut meiltä pisteitä enemmänkin, vaikka olenkin oikein tyytyväinen tulokseen. Kaikki liikkeet onnistui, yhtään ei mennyt nollille (JEE!), ja ykköstulos oikein hyvillä pisteillä.

Seuraamisissa oli aika ajoin kontakti kadoksissa mutta muuten tiivistä ja ... seuraavaa :)
Luoksetulossa ajautui kovalla vauhdilla vähän ohi.
Seisomisessa taisi ottaa askeleen tai kaksi.
Estehyppy vaati vikaan perusasentoon kaksi käskyä.

Liikkeiden välit mä pidän Justun yleensä käskyn alla. Tänään oli vähän sellainen häslä päivä että sai käskeä sivulle useaan kertaan ja siirtymissä katse haahuili vähän liikaa yleisöön ja hajut matossa kiinnosti liikee. Se oli kuitenkin hyvä että sain pidettyä hermot kasassa, ja sanoin olevani valmis vasta kun oikeasti oltiin valmiita. Tästä kuitenkin rokotettiin vähän kokonaisvaikutuksen osalta.

Eli ehkäpä pitäisi vähän vielä treenata, jotta kesällä se ykköstulos tulisi sitten oikeissa kisoissa.

* * * * * *

Paikkamakuussa oli muuten extrajännitystä kun Jami-borderterrieri tulikin samaan riviin. Tosin erityisjärjestelyt "bestiksien" vuoksi: Jampe toisessa ja Justus toisessa reunassa. Hienosti meni, molemmat pysyi kauniisti omissa päissään. Kisojen päätteeksi tehtiin vielä J-poikien kanssa ohitustreeniä, ja käytiin hihnalenkillä. Pojat osasi käyttäytyä, teki molemmille pojille hyvää!! (J:t on siis pennuista asti leikkineet yhdessä, parhaat kamut uuteen vuoteen asti, jolloin vähän otettiin yhteen...)